Interlopii lui Coldea amenință denunțătorii, subminează statul de drept și atacă presa

Postat de pe 1 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat noi detalii despre modul în care este subminat statul de drept, despre cum nu mai există independența justiției în România, pentru că un grup infracțional organizat a acaparat sistemul juridic.

Astfel de dezvăluiri, precum cele prezentate de Anca Alexandrescu în emisiunea sa de aseară de la Realitatea PLUS, ar fi zguduit societatea, ar fi stârnit mișcări de stradă și ar fi condus la acțiuni în justiție în alte țări. În România, însă, foștii agenți din serviciile secrete se transformă în interlopi și obțin protecția autorităților.

Recent, un judecător care a ajuns după gratii a dezvăluit cum Dumbravă orchestra din umbră condamnările sau grațierile ale unora sau ale altora. Acest individ, împreună cu alții din gașca lui Coldea, accesau ilegal datele românilor în sistemul național de sănătate, încercau să obțină controlul absolut asupra bazelor de date și asupra sistemului informatic de la Ministerul Justiției, ca să facă ei repartiția dosarelor la cine și unde trebuie. Statul ar fi avut obligația să ancheteze aceste acuzații extrem de grave lansate în spațiul public, tocmai pentru a aplica sancțiuni (dacă se dovedesc a fi adevărate) sau pentru a restabili încrederea cetățenilor în autorități (dacă se dovedesc a fi false). Nu a existat, însă, niciun răspuns din partea forului politic sau din partea autorităților cu privire la dezvăluirile din ultimele 2 luni despre grupul infracțional organizat al lui Coldea.

În ultimele înregistrări prezentate în presă, Dan Tocaci, care face parte din consiliul de administrație al Romprest, se consolează cu ideea că, deși presa vorbește despre afacerile ilegale ale lui Coldea și despre toată rețeaua acestuia, nu se va întâmpla nimic concret. Mai mult decât atât, afaceristul Cătălin Hideg, care l-a denunțat pe Coldea la DNA, a fost amenințat de o jurnalistă printr-un editorial apărut în România Liberă. Jurnalista l-ar acuza atât pe afacerist, cât și pe jurnaliștii care au prezentat cazul, că ar fi gândit o operațiune prin care să discrediteze doi generali ai statului român (absolviți complet de vină și nefiind considerați infractori pentru faptele lor extrem de grave). Toți acești oameni din rețeaua lui Coldea n-au avut nicio rușine să spună în fața organelor legii că presa are ceva cu ei, că ei nu au nicio vină și că jurnaliștii sunt de fapt o grupare infracțională împotriva căreia vor lua toate măsurile necesare.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background