Vizita lui Iohannis în Africa este de fapt în interesele Marii Britanii și a regelui Charles III

Postat de pe 27 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Petru Romoșan a analizat candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale, precum și scopurile reale ale vizitei lui Iohannis în Africa.

După alegerile din 2009, pe care le-a pierdut într-un mod bizar, lăsând impresia că a fost pus drept contracandidat tocmai pentru ca Traian Băsescu să fie reales, Mircea Geoană pare să se pregătească să joace un rol similar la alegerile din 2024. De data aceasta, Mircea Geoană este scos la rampă cu scopul distrugerii PSD-ului. Dacă nu va candida din partea PSD-ului, Geoană va răpi câteva procente importante de la acest partid, provocându-i căderea în sondaje; dacă va candida, totuși, din partea PSD, Geoană va distruge cu totul partidul, pentru că va dispărea latura de patriotism/naționalism pe care unii alegători o mai văd la acest partid. Mircea Geoană, însă, pare să candideze mai mult din partea NATO, situație fără precedent în istoria României și a Europei.

Mircea Geoană deține o casă grandioasă în centrul Washingtonului și se vehiculează că ar deține 2 proprietăți și în New York. „Mircea Geoană are un profil care aduce a Louis de Funes, nu pot să-l iau în serios niciodată. Mi se pare un individ foarte inconsistent, deși are doctorat în economie, n-am auzit de la el nici măcar o frază pertinentă despre economie, sunt convins că nu cunoaște nici istoria României, la fel cum n-a cunoscut-o nici Traian Băsescu, de exemplu. Geoană e complet nepotrivit pentru funcția de președinte”, a punctat Petru Romoșan, adăugând faptul că Geoană are un cumnat care e condamnat și fugar, ceea ce, din nou, îl descalifică. Candidatura lui Geoană pare ridicolă și nu are nicio șansă să se materializeze în anul 2024; are, în schimb, toate șansele să distrugă PSD-ul.

Petru Romoșan a dezvăluit și care a fost scopul călătoriei președintelui Iohannis în Africa. Se pare că Iohannis nu s-a dus în Africa pentru a reprezenta interesele României, ci s-a dus acolo din postura de valet a unei mari puteri europene. Toată povestea a fost dirijată de cuplul regal Duda-Margareta. Cu alte cuvinte, Klaus Iohannis s-ar fi dus în Africa pentru a servi interesele regelui Charles al III-lea al Angliei. Pe coasta de est, unde a fost președintele, se situează o fostă colonie britanică. Românii, din ai căror bani a fost plătită excursia de lux a președintelui lor, au dreptul să afle care au fost de fapt motivele pentru care Iohannis s-a dus în Africa și, dacă se confirmă teoria lui Petru Romoșan, ce interese ale casei regale engleze a deservit acesta.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background