USR a fost devoalat în toată hidoșenia sa prin scandalul Lasconi – Lasconi.

Postat de pe 6 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat scandalul de proporții , în care protagoniste sunt primărița USR Elena Lasconi și fiica sa, Oana Lasconi.

Elena Lasconi a fost executată de partidul care până de curând o ridica în slăvi, punând-o cap de listă pentru alegerile europarlamentare. USR-ul, un partid ce se auto-proclama ca fiind democrat, progresist și tolerant, a eliminat-o pe Elena Lasconi din cadrul grupării politice din cauza „opiniilor sale controversate”, opinii de care nu erau străini. Elena Lasconi și-a exprimat public înainte vreme dezaprobarea cu privire la avortul folosit ca metodă de contracepție, indicând o atitudine firească, normală, cel puțin pentru societatea românească majoritar creștină și ghidată de valori tradiționale. USR consideră că Lasconi a „recidivat”, aceasta recunoscând într-un interviu că a votat la referendumul pentru familie în favoarea căsătoriilor tradiționale între bărbați și femei.  

Chiar și Clotilde Armand a sărit să o critice pe Elena Lasconi, deși ea însăși face parte dintr-o familie tradițională, crescând 4 copii, ceea ce e admirabil. USR-ul își dă arama pe față, demonstrându-și inclinațiile comuniste și chiar fasciste prin taxarea unor „delicte de opinie” închipuite. Mai mult decât atât, USR-ul a demonstrat că nu se diferențiază cu nimic de partidele tradiționale, PNL și PSD, lăsând impresia că se întrece în corupție cu acestea.

Într-o postare pe rețelele sale de socializare, Oana Lasconi o face cu ou și cu oțet pe mama ei pentru că aceasta a „îndrăznit” să voteze în favoarea familiei tradiționale la referendumul pentru familie. Oana Lasconi se declară dezgustată de gestul mamei sale, „atacându-și cu orice cost mama” pentru a se asigura că „nu mai ajunge niciun homofob în Parlamentul European”. De o teatralitate penibilă și degradantă, discursul Oanei Lasconi impresionează (într-un mod negativ) prin obrăznicie și lipsă de recunoștință față de femeia care i-a dat viață. Nu de puține ori, Elena Lasconi și-a lăudat și susținut fiica public; mai mult, chiar există indicii concludente care demonstrează că a și ajutat-o cu bani de-a lungul studenției sale (deși nu și-a terminat studiile) și chiar până în ziua de azi.

Oana Lasconi se auto-descrie pe rețelele de socializare ca fiind „transilvăneancă” în Paris, se identifică drept comunistă, deși are un stil de viață luxos, purtând haine de la branduri de lux și trăind într-o manieră nonconformistă; mai spune despre ea însăși că este vegană, că aparține comunității LGBTQ+ și că este amatoare de jocuri video. Oana Lasconi ar juca jocuri pe calculator la nivel profesionist, însă se vede de pe canalele sale că este neserioasă și că acest „job” al său nu ar putea nicidecum să-i susțină traiul pe picior mare.

E plin de tineri care-și condamnă părinții pentru că s-au spetit în străinătate pentru a le asigura un trai decent. În orice problemă pe care o provoacă sau orice belea în care intră aceste beizadele de tipul lui Vlad Pascu sau al Oanei Lasconi vina este aruncată asupra părinților.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background