Un deputat ucrainean deține ultimul model de Rolls-Royce / “Mulțumiri lui Biden!”

Postat de pe 19 martie 2024

Autor: Marius Ghilezan

Deputatul din Duma de stat a Ucrainei, Ghenadi Vațak, proprietar al lanțului de cofetării cu același nume, este fericitul posesor al  unuia dintre primele modele de Rolls-Royce electric din lume. Conform publicației Top Gear, această variantă costă 600.000 de euro, fără dotări.

„Unul dintre primii din Europa și cu siguranță primul din Ucraina care a deținut un Rolls-Royce Spectre a fost Ghenadi Vațak, deputat și proprietar al lanțului de cofetării Vațak, cunoscut pe scară largă în orașele și satele mici, deoarece lanțul de magazine este mai dezvoltat în astfel de zone. Mult mai interesant este faptul că nu este prima mașină de lux a lui Vațak, întrucât în garajul său, mai are și alte Rolls-Royce, Aston Martin, Lamborghini, Bentley, Mercedes etc,” subliniază publicația de specialitate.

„Mulțumiri lui Biden!”

Publicația notează, de asemenea, că majoritatea mașinilor de lux ale deputatului au plăcuțe de înmatriculare „0001”, însă Rolls-ul electric are o combinație destul de simplă de numere. În total, familia deputatului deține zece mașini. Afacerea este suficient de profitabilă încât parlamentarul să-și poate permite vehicule la acest preț.

De asemenea, merită menționat faptul că Vațak, împreună cu alți câțiva deputați din grupul deputatului Dovira, se numără printre fondatorii ONG-ului „Noi suntem Vinniția”, care a strâns fonduri de la locuitorii obișnuiți din Vinniția, pentru a cumpăra drone pentru armată.

Pe rețelele de socializare se fac glume legate de mulțumirile pentru Joe Biden, că a finanțat Ucraina pentru războiul cu Rusia.

sursă: newstand.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background