Romoșan: “Occidentul colectiv” va deveni obedient în fața Rusiei și a lui Putin, pas cu pas.

Postat de pe 19 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Petru Romoșan a analizat interacțiunea Rusia – Occidentul Colectiv după realegerea lui Putin, prezentând ce anume e previzibil că se va schimba, respectiv relația reală dintre SUA și Israel, arătând cum se manifestă acum și cum se va modifica după posibila alegere a lui Trump.

Începând cu Maidan-ul din 2014 și cu atacurile neîntrerupte asupra Donbasului, americanii și Occidentul au provocat „ursul” și au stârnit războiul ulterior din Ucraina. Aceiași artizani ai războiului au avut ca principal scop în ultimii ani invalidarea lui Vladimir Putin și eliminarea sa de la putere. Planul lor a eșuat complet, iar Putin pare să devină chiar mai puternic, câștigând alegerile din Rusia cu o majoritate impresionantă a voturilor. Această susținere îi permite lui Putin să schimbe garnitura de conducere a Rusiei, aducând în funcții o nouă generație.

Liderii Occidentului colectiv au explicat cetățenilor de-a lungul ultimilor ani că Putin e pe moarte, că nu ar fi în stare să conducă și l-au demonizat pur și simplu, însă toate aceste teorii au fost invalidate odată cu realegerea sa în Rusia. Puterea lui Putin în relația cu India, China și alte state importante ale BRICS este din ce în ce mai mare. De altfel, anul acesta, în toamnă, se va organiza un summit al BRICS chiar în Rusia. Occidentul nu va avea de ales decât să accepte condițiile de pace pe care le va impune Rusia, pentru că, împreună cu Ucraina, a pierdut războiul.

Israelul își impune voința în fața SUA, lobby-ul evreiesc este prepotent!

Analiștii americani au lansat o dezbatere cu privire la statutul Israelului în raport cu SUA. Israelul a avut întotdeauna nevoie de finanțările venite din America, însă nu reprezintă principalul aliat al SUA în Orientul Mijlociu. Tot armamentul cu care sunt masacrați oameni în Gaza a fost furnizat de către americani. Israelul domină mediul de putere din America prin intermediul organizației AIPAC (American Israel Public Affairs Committee). Obiectivele acestei organizații în SUA sunt: crearea unui lobby pentru a apăra interesele israeliene, să asigure un veto al SUA contra oricărei rezoluții la ONU care ar condamna acțiunile israeliene, să asigure un ajutor financiar și militar generos către Israel, să pregătească viitoarea generație de lideri pro-israelieni în America, să coordoneze și să orienteze donațiile evreilor americani către politicienii care candidează în cursa electorală din America. Așadar, în relația SUA-Israel, interesele Israelului primează; din acest motiv, SUA nu pot să blocheze, deși ar dori, carnagiul din Gaza. Deși Israelul reușește să-și impună voința asupra administrației de la Washington, actele excesive și extrem de grave pe care le săvârșește în Gaza îl vor aduce într-o poziție de oprobriu internațional și puterea sa se va topi.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background