SUA își va pierde complet supremația militară în favoarea Chinei!

Postat de pe 8 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

„Astăzi este marea zi a alegerilor americane!”, afirmă Cozmin Gușă, anticipând astfel subiectul emisiunii de astăzi. Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” s-a axat pe rezultatul alegerilor din SUA și consecințele acestora asupra României. Totodată, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a realizat o analiză amănunțită a declarațiilor grave rostite de șeful Comandamentului Strategic al SUA ce marchează sfârșitul supremației militare americane în favoarea chinezilor.

Sorin Roșca Stănescu a declarat cu fermitate că republicanii vor obține majoritatea în Camera Reprezentanților, în Congres și în guvernele locale, acest lucru urmând a fi anunțat în decursul următoarei zile. „Probabil Trump va anunța că va candida. Probabil se va accelera demiterea lui Biden pentru incapacitate”, adaugă SRS în legătură cu efectele victoriei republicanilor.

În contrast cu situația destul de benefică din SUA, SRS oferă un pronostic nu tocmai îmbucurător despre România: „În rest, noi vom cumpăra la greu, în continuare, armament second-hand. Nu vom face achiziții în sistem off-set, deși legea ne permite și deși asta ne-ar crea multiple avantaje. Deci noi vom continua să avem un comportament de colonie, nu de partener strategic!”. Alegerile din România vor fi dirijate de la Washington, iar suveraniștii adevărați nu vor fi lăsați să ajungă la putere, după cum spune jurnalistul. De aici izvorăște toată neîncrederea poporului, relevată și în recentul sondaj realizat de LARICS.

„Criza din Ucraina e doar încălzirea. Urmează un conflict mai mare!”, a declarat șeful Comandamentului Strategic al SUA

Această afirmație este cu atât mai gravă având în vedere că a fost rostită de generalul Richard, șeful Comandamentului Strategic al SUA, și a fost publicată pe site-ul oficial al Pentagonului. Tot generalul Richard a spus: „Deja la multe capitole China a întrecut capacitățile militare americane. Corabia americană se scufundă încet… Știam să ne mișcăm rapid înainte, dar am pierdut această artă. Dacă nu ne revenim, China pur și simplu ne va depăși rapid”.

Sorin Roșca Stănescu este de părere că una dintre cele mai mari catastrofe ale acestui secol este faptul că America și-a schimbat strategia de securitate în ultimii ani. „Plasând China ca inamic al SUA, americanii au creat premisele unei catastrofe din care vor avea foarte mult de suferit atât ei, cât și aliații lor”, avertizează Sorin Roșca Stănescu. China are toate șansele să devină cea mai mare putere economică și militară a planetei, iar poziționarea SUA împotriva ei nu face decât să aducă America tot mai aproape de un colaps definitiv.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background