Carleta Tiba la Golden Hour cu Jessie: „Totul în viață vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie!”

Postat de pe 7 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Carleta Tiba, doctor și terapeut specializat în tehnicile Access Consciousness și Access Bars, a fost invitată în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie” pentru a vorbi despre beneficiile terapiei prin conștientizare. Totodată, Carleta Tiba a dezvăluit secretul din spatele vindecării și a prezentat una dintre cele mai puternice mantre propuse în tehnica Access Consciousness.

Tehnica ‘Access Consciousness‘ (Accesează Conștiința) – ce înseamnă și care sunt beneficiile?

Întrebările care stau la baza acestei terapii, ‘Ce pot eu să fiu și să fac pentru ca viața mea să merite trăită?‘, au fost formulate de un american din California, Gary Douglas. Totul a pornit într-un moment din viața sa în care, deși avea totul, de la familie la o afacere stabilă, totuși nu se simțea împlinit. Carleta Tiba subliniază faptul că aceasta este o problemă cu care se confruntă adeseori omul modern.

Tehnica Access Bars aduce multiple beneficii, după cum prezintă dr. Carleta Tiba: te ajută să devii mai conștient, te împuternicește, întrucât îți concentrezi atenția asupra ta și reușești să faci o schimbare pornind de la tine însuți, te învață să folosești la potențial maxim instrumentele pe care deja le deții.

Instrumentele folosite în tehnica Access Consciousness

Carleta Tiba mărturisește că nu s-a regăsit în meseria sa de doctor imediat după absolvirea facultății și a realizat că și-ar dori să descopere mai mult, să afle ce se află dincolo de o simplă meserie de doctor și să vadă cum se poate implica mai mult pentru a schimba viețile oamenilor în bine. Astfel, Carleta Tiba și-a luat inima în dinți și a pornit într-o călătorie atât fizică, concretă, cât și spirituală, în America, mai exact în California. Așa a descoperit tehnica Access Consciousness și de atunci contribuie la vindecarea oamenilor din jur.

Această tehnică include folosirea câtorva instrumente de bază. Carleta Tiba a amintit câteva dintre ele în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie” de la Radio Gold FM. Cel mai puternic instrument este reprezentat de mantra Access Consciousness: „Totul în viață vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie!”.

Oricine poate participa la cursuri pentru a învăța tehnica Access Bars, inclusiv copiii. Totul se axează pe a încerca să te conectezi mai profund cu sinele, pe încredere, pe dorința de a te deschide și de a-ți accesa conștiința. Access Bars este o tehnică la baza căreia stă un proces de relaxare prin atingerea ușoară a 32 de puncte aflate în zona capului. Odată atinse ușor, acele puncte eliberează gânduri, emoții, sentimente și-ți permit să te relaxezi și să te conectezi cu prezentul.

Și mai frumos în această tehnică este faptul că nimeni nu încearcă să te convingă de nimic; tu ești cel care poate să încerce să folosească anumite instrumente pentru a vedea ce schimbări produc acestea în viața ta. Tehnica Access Bars permite o relaxare totală, o eliberare de blocaje și de gânduri negative, iar rezultatul este purificarea de orice povară și de gândurile care îți invadează mintea. Carleta Tiba dezvăluie un secret pe final de emisiune: „99,99% din gândurile noastre nu sunt ale noastre! Asta pentru că preluăm negativitatea de la cei din jur și ne-o însușim…”, iar tehnica Access Bars nu face nimic altceva decât să filtreze aceste gânduri stocate în subconștient și purifică mintea.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background