SUA câștigă din conflictul Germania-Rusia, după dezvăluirile despre distrugerea podului Crimeei

Postat de pe 5 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Petru Romoșan a analizat uriașa dezvăluire despre implicarea Germaniei în distrugerea podului către Crimeea, prezentând concluzii și consecințe.

S-a scurs în presă transcrierea unei conversații între doi ofițeri superiori de informații din Germania, care vorbeau despre planul distrugerii podului către Crimeea. Cei doi erau preocupați de modul în care ar trebui livrate rachetele Taurus, ce aveau să fie folosite pentru distrugerea Podului Crimeei. Se vorbește și despre pregătirea ucrainenilor pentru a folosi aceste rachete, dar și despre necesitatea mascării sprijinului german către ucraineni în așa fel încât Germania să nu fie afectată sau implicată direct într-un conflict. Germanii dezvăluie și faptul că sunt implicați atât britanicii, cât și americanii, care pregătesc soldați ucraineni. Dmitri Medvedev a solicitat pedepsirea ofițerilor care au pus la cale și au dezbătut un astfel de plan, amenințând că, dacă autoritățile germane nu vor lua măsuri, rușii vor găsi o soluție pentru a-i trage la răspundere pe vinovați.

Această scurgere de informații și această alterare gravă a relațiilor dintre Rusia și Germania are loc în contextul unei mari victorii a Rusiei la Avdiivka, pe frontul ucrainean, Occidentul fiind preocupat să ascundă această gravă înfrângere suferită. Totodată, evenimentele se petrec după declarația total neinspirată a lui Emmanuel Macron, care a spus că ar trebui să se trimită trupe NATO în Ucraina, ceea ce ar duce la un război direct NATO-Rusia. Scurgerea de informații reprezintă o diversiune menită să distragă atenția de la groaznica înfrângere pe care o suferă Ucraina și Occidentul colectiv în fața Rusiei.

Situația este din ce în ce mai îngrijorătoare, având în vedere că nu se discută deloc despre pace și se caută noi și noi metode de prelungire a războiului. Rusia va fi nevoită să răspundă planurilor de atac ale germanilor. SUA, pe de altă parte, sunt preocupate, în anul electoral decisiv care este în curs, să paseze răspunderea în Europa. În mod clar, tot haosul care s-a stârnit este în beneficiul Americii.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background