SRS: Cu așa guvernare de amatori, MĂMĂLIGA ROMÂNEASCĂ va exploda în curând!

Postat de pe 30 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre șirul de greve din următoarea perioadă, învățământ, sănătate, penitenciare, poliție, transporturi, dacă există pericolul blocării României printr-o grevă totală, dacă există soluții și care e viitorul guvernului.

Șirul grevelor a debutat cu greva profesorilor care cer o mărire semnificativă de salariu, ajunși în pragul disperării și neputând să ducă un trai bun cu salariile pe care le au astăzi. Sorin Roșca Stănescu a urmărit îndeaproape evoluția sistemului de învățământ și dinamica sindicatelor și a declarat că satisfacerea solicitărilor lor, care sunt cât se poate de legitime, nu înseamnă prăbușirea României, întrucât guvernanții ar putea ca simultan să reducă acele cheltuieli superflue ale statului.

După profesori, care reprezintă un domeniu esențial pentru dezvoltarea viitoare a țării, amenință cu greva și polițiștii și medicii, reprezentanți ai altor două domenii vitale ale României, siguranța vieții și sănătatea. Ca să nu se producă catastrofa pe care o preconiza economistul Mircea Coșea ieri în cadrul emisiunii, guvernul ar trebui urgent să reducă de unde face cheltuieli nejustificate și să producă, aducând bani în afaceri ale statului român care aduc la rândul lor plus valoare.

Perspectivele sunt sumbre, atât pentru profesori, cât și pentru alte categorii, precum medicii, agenții din penitenciare, mecanicii de locomotive, oamenii din transporturi și alții. Foarte multe categorii de muncă vor intra în grevă. „Mămăliga românească va exploda curând! Ne apropiem vijelios de momentul în care mămăliga românească va exploda, pentru că cei care se ocupă de administrația publică au scăpat controlul, deci guvernanții nu mai au control asupra veniturilor și cheltuielilor țării”, a evidențiat SRS.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background