Prezentarea evenimentului AstroAmima Fest ediția 2

Postat de pe 30 mai 2023

În data de 8 Octombrie 2023 va avea loc la Sala Luceafărul, începând cu ora 12:00 , a II-a ediție AstroAnima Fest.
Așa cum acest festival se adresează tuturor celor dornici de înțelegerea timpurilor pe care le traversăm și de această data conferențiarii vor veni cu informațîi prețioase. Temele acestei ediții vor fi despre importanța energiei feminine din punct de vedere astrologic și ocult și copiii zilelor noastre, viitorul umanității, din punct de vedere astrologic și numerologic.


Conferențiarii acestui an sunt:
Camelia Pătrășcanu – Astrolog – cu conferința : “Energia feminină susținătoarea vieții “

Sanda Ionescu – Astrolog – cu conferința “Stelele de ieri, copiii de azi, oamenii Noului Pământ”

Ion Hristescu – Astrolog – cu conferința “Noi în anul două mii…”

Suada Agachi – Cititor de chipuri – cu conferința “Legile oculte ale feminității“

Eduard Agachi – Numerolog – cu conferința “Generația Viitorului”

Suntem aici, acum, în momentul prezent datorită trecutului. Prezentul este Creația viitorului. Ființă purtătoare de viitor, cea care îl crează este femeia. Suntem într-o perioadă în care energia feminină este extrem de importantă. Conștiente sau nu, femeile sunt cele care creează emoțiile, stările și energiile în jurul lor. Sunt cele care oferă încredere și putere bărbatului, ele sunt cele dătătoare de viață, sunt creatoare și se simt întregi și împlinite atunci când iubesc și se simt iubite.

Darul cel mai frumos pe care l-a primit femeia de la Afrodita, Venus în mitologia Romană, a fost iubirea pe care să o împărtățească bărbatului. Traversăm o perioadă astrologică în care impactul energiei feminine este foarte puternic.

Mama este prima ființă cu care intram toți în contact. Ea este protectoarea , este primul Maestru în această nouă călătorie. EA și EL sunt cei care ne ghidează primii pași spre acest loc de joacă -Pământul. Noi fiind fructul iubirii lor. Toți suntem copiii Stelelor, dar vin generații din stele mai evoluate. Pentru că Universul este în evoluție continuă. Iar trecutul și prezentul se unesc pentru a crea viitorul.

Cu toții am auzit de copiii Indigo, dar de fapt ei sunt Copiii Stelari. Până în momentul de față avem trei generații de Copii Stelari: generația Indigo, generația de Cristal și ultima generație și cea mai evoluaă sunt copiii Curcubeu. Copiii zilelor noastre. Acești copii sunt greu de înțeles de adulți pentru că sunt foarte empatici, simt și percep energiile subtile, ba mai mult decât atât sunt copii care nu acceptă nedreptățile, sunt foarte curajoși și greu de manipulat. Ei sunt aici acum, în această perioadă planetară pentru Noua Evoluție a Pământului. Iar noi avem datoria să le creem o lume mai bună. În acest festival Astro-Spiritual, dedicat tuturor căutătorilor de comori ascunse în subconștient, Conferențiarii : Sanda Ionescu, Camelia Pătrășcanu, Ion Hristescu, Suada Agachi și Eduard Agachi vă vor ajuta să înțelegeți importanța energiei feminine în aceste vremuri și modul în care noi ca părinți ne putem înțelege și ajuta copiii sau de ce nu, cum ne pot ajuta ei pe noi.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background