SRS: “Azi în Timișoara, mâine-n toată țara!”, sub această deviză se va topi coeziunea PSD-PNL!

Postat de pe 26 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre lupta dintre PSD și PNL pentru impunerea sau preluarea unor candidați la alegerile locale, demonstrând care vor fi efectele electorale.  

PSD și PNL au creat un haos total la nivel local, primarii schimbând brusc partidele, în timp ce președinților de Consilii Județene le este blocată candidatura în favoarea unor politicieni preferați impuși de la centru. La Timișoara, oameni politici din PNL l-au desemnat, în unanimitate, pe șeful lor, Alin Nica, drept candidat. Liberalii din Timișoara nici nu vor să audă de o posibilă desemnare a unui candidat social-democrat. Alin Nica este chemat la București pentru a fi mustrat și pedepsit pentru acest gest de nesupunere, deși a explicat foarte clar că electoratul din Timișoara este incompatibil cu PSD-ul. Alin Nica a mai spus și că, dacă va fi sancționat, va candida din partea altui partid și va obține susținerea liberalilor din Timișoara.

„În Timișoara este schismă între PSD și PNL și, în opinia mea, această schismă se va întinde în majoritatea localităților din țară. Mai mult de jumătate dintre organizațiile PNL din țară nu vor colabora pe liste comune la aceste alegeri locale și europarlamentare. Este foarte grav ceea ce se întâmplă din perspectiva struțo-cămilei PSD-PNL, care, probabil, cu groaza în suflet că ar putea să câștige AUR, a născut tot felul de monștri și printre aceștia se numără și alegerile comasate”, a explicat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu. În pofida argumentelor liderilor PSD și PNL, e posibili ca la alegerile comasate să participe, de fapt, mult mai puțini cetățeni, scăzând considerabil suportul politic al candidaților și, implicit, credibilitatea, legitimitatea și autoritatea lor. „S-a creat o capcană uriașă, care este antidemocratică și nu poate duce decât către o formă mascată de dictatură”, a adăugat SRS. Iohannis își sapă singur groapa prin impunerea acestor desfășurări ale alegerilor actualelor partide de guvernământ.

La Arad, cei de la PSD, puși de către Sorin Grindeanu (care e un soi de lider regional), vor să-l ia pe finul lui Coldea, primarul Călin Bibarț, de la PNL și să-l aducă la ei în partid. Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, este cel care nu a vrut să accepte autoritatea lui Coldea, motiv pentru care s-a declanșat și la Timiș un joc, ce implică lansarea lui Robu drept candidat comun PSD-PNL la Primăria Timiș, astfel făcându-i-se culoar pentru Consiliul Județean Timiș unui om de-al lui Coldea. Preferatul pentru această funcție este Alfred Simonis. În viziunea lui SRS, Coldea face o mare greșeală plasând în poziții cheie oameni care în mod public sunt legați de el. Toată construcția coruptă și mafiotă a lui Coldea se va prăbuși imediat după alegeri, preconizează Sorin Roșca Stănescu. „Statul român și-a pierdut reflexele să acționeze la nevoie împotriva unor tipi periculoși precum Coldea, deoarece statul român s-a obișnuit să acționeze împotriva cuiva doar la comanda Factorului Extern”, a concluzionat Cozmin Gușă.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background