Spânu: Dacă românii vor valida alianța PSD-PNL, eu nu mai pot lăuda România!

Postat de pe 22 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat desfășurarea alegerilor din 2024, cu un calendar ce apare că avantajează AUR-ul și pe George Simion, cu perspectiva scoaterii în afara legii a acestora, ce s-a inițiat deja prin operațiunea de la Chișinău.

Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar din București, a fost impus de Iohannis drept candidat la Primăria Bucureștiului. Totodată, Klaus Iohannis dorește să deschidă lista europarlamentarelor cu Laura Codruța Kovesi, urmând să o propulseze și în cursa pentru prezidențiale, drept contracandidată a lui George Simion. Prin demonstrația de slugărnicie în fața lui Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă și-au bătut joc de poporul român odată cu declarațiile lor de aseară. „Dacă la aceste alegeri, aceste două partide, împreună sau separat, vor fi validate de poporul român, eu promit că o vorbă nu o să mai scot de bine despre poporul român, până când nu voi constata eu că s-a vindecat de acest masochism de care dă dovadă”, a afirmat Ion Spânu. Nici Nicolae Ciucă, nici Marcel Ciolacu nu sunt figuri politice de anvergură și au o pregătire slabă. De asta s-au și arătat atât de slugarnici în fața președintelui Iohannis.

Toate strategiile politice gândite tocmai pentru a-l descalifica pe George Simion din cursa electorală nu fac decât să-i sporească scorul. Dacă face mutări greșite, George Simion se poate descalifica singur; în rest, doar Kovesi ar avea șanse reale să-l învingă în finala prezidențială. Deja se pune în aplicare un plan de eliminare a AUR-ului și a lui George Simion prin tentative de scoatere în afara legii. La început a fost amorsat Dorin Recean, care a solicitat prelungirea interdicției de a intra în Republica Moldova pentru George Simion. Mai mult decât atât, se încearcă blocarea fondurilor către AUR sau chiar scoaterea partidului de pe liste. O astfel de măsură ar crea o adevărată revoltă în rândul electoratului suveranist, care ar reacționa prompt și ferm în fața unui astfel de abuz.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background