Slugărnicia, prostia și minciunile liderilor și apatia românilor au făcut statul român unul eșuat!

Postat de pe 7 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu și-a exprimat propria viziune asupra scandalurilor în serie cu incidență zilnică, droguri, incendii, accidente, drone rusești, etc., și impotența demonstrată a autorităților românești, prezentând imaginea clară de stat eșuat și la ce ne putem aștepta în continuare.

România s-a poziționat singură într-o situație absolut penibilă prin intermediul declarațiilor contradictorii și alarmiste ale președintelui Klaus Iohannis și ale Ministrului Apărării, Angel Tîlvăr, în problema dronei picate pe teritoriul nostru. Afirmațiile publice ale președintelui mai, mai că ne aruncau în război, putând fi interpretate drept o declarație de război. Secretarul General al NATO a salvat situația, detensionând puțin atmosfera. România a devenit atât de dezagregată, încât reprezintă o vulnerabilitate pentru NATO.

Stația GPL de la Crevedia a funcționat ilegal timp 3 ani, lucru ce nu ar fi fost posibil fără protecția instituțiilor statului, a serviciilor și a poliției. Se găsesc țapi ispășitori și ancheta se derulează în anumite sensuri tocmai pentru ca Raed Arafat să fie dezincriminat. Raed Arafat, preluând comanda operațiunilor, nu a evacuat perimetrul după prima explozie și i-a trimis pe pompieri la moarte.

O parte din vina pentru harababura din țară o poartă și cetățenii care nu sunt impresionați sau afectați de problemele compatrioților și nu se revoltă decât dacă pățesc ei ceva. Ion Spânu a îndemnat poporul să fie mai responsabil și să se informeze mai temeinic. O și mai mare parte din vină o poartă liderii noștri politici slugarnici, care dau fondurile țării la NATO sau le virează către Ucraina care mai are și impertinența să dea în judecată UE pentru restricțiile cu privire la transportul de cereale.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background