Simona Halep este abandonată de toți. Sabotaj sau premeditare cu bună știință?

Postat de pe 24 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM,  Marius Ghilezan și-a exprimat propria viziune asupra scandalului ce o implică pe Simona Halep, din postura sa de fost sportiv de excepție și de jurnalist de investigație cu experiență.

Deși este un susținător activ al sportului în general, Marius Ghilezan recunoaște cu o oarecare tristețe în glas că nu este de partea Simonei Halep în situația scandaloasă creată pe parcursul ultimelor zile.

„(Simona Halep) a comis-o! Substanța de bază din Roxadustat este interzisă de Forurile Mondiale! Simona Halep riscă să i se șteargă toate punctele din clasamentul WTA și să fie descalificată în cazul în care contestația ei nu se va justifica”, dezvăluie Marius Ghilezan.

Medicul lui David Popovici susține că Simona Halep ar avea o ultimă salvare: să găsească ‘un vinovat de serviciu‘. Presa a lansat un zvon conform căruia soția antrenorului său, Patrick Mouratoglou, nu ar fi suportat-o deloc și ar putea să devină chiar un posibil suspect sau țap ispășitor în scenariul creat.

Marius Ghilezan își menține poziția cu fermitate: „Ca un sportiv de mare forță cum a fost Simona Halep, ea trebuia să aibă un medic în staff-ul ei! Dușmanul poate fi după colț, dar dușmanul nu te poate obliga să iei o pastilă…”. Jurnalistul subliniază faptul că deciziile Simonei Halep din ultima vreme au fost impulsive și lipsite de o judecată mai profundă.

Premeditare sau întâmplare?

Pe lângă gestionarea neinspirată a situației (întrucât Simona Halep nu a fost atentă la persoanele pe care le-a lăsat în apropierea ei, reproș pe care i-l aduce atât Marius Ghilezan, cât și Grigore Culian), este adevărat și că Agenția Mondială Antidrog (WADA) are o abordare diferită față de anumiți sportivi de performanță. Spre exemplu, Serena Williams și Rafael Nadal au fost lăsați liberi să iasă din circuit oricând și-au dorit și nu au fost atât de dur monitorizați.

Unii jurnaliști, printre care și Grigore Culian, consideră că Simona Halep a premeditat totul! E posibil ca ea să fi ales să ia o pauză de la tenis în ultima perioadă pentru că știa că are substanța interzisă în corp și, ca măsură de precauție, a evitat competițiile până când afla cu certitudine că s-a risipit orice urmă de Roxadustat din organism.

Mai mult decât atât, Cozmin Gușă dezvăluie că Șefa Agenției Antidrog din România a declarat că testul inteligent care i-a fost aplicat Simonei Halep se face la pont. Cineva din echipa Simonei a alertat autoritățile abilitate!

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background