Șeful Statului Major pregătește noi achiziții de armament depășit, la prețuri exorbitante!

Postat de pe 9 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, generalul în rezervă Constantin Săvoiu a dezmințit noul val de propagandă răspândit în Europa, conform căruia amenințarea rusească devine din ce în ce mai reală și mai periculoasă, evidențiind că în spatele acestei masive dezinformări se ascund interesele pecuniare ale industriei de armament.  

Boris Pistorius, Ministrul Apărării al Germaniei, a avertizat că armata germană nu găsește suficienți recruți și se confruntă cu o rată mare a abandonului militar. Ca soluție, acesta a propus mobilizarea armatei de imigranți, ceea ce pare să schimbe total paradigma războiului, după cum a observat Andrei Gușă, transformând soldații în mercenari absoluți. De ceva vreme, sub influența Verzilor și a social democraților, germanii au neglijat forțele armate, trăind sub eternul complex că țara lor a fost agresoare. S-a propus reintroducerea stagiului de armată obligatoriu în Germania și se dorește refacerea armatei, precum și achiziția de armament.

Tot de la germani a pornit și narativul conform căruia Rusia devine o amenințare din ce în ce mai mare pentru Europa. Asistăm la o dezinformare gravă a populației europene și de pregătirea mentalului cetățenilor pentru scenariul unui război închipuit, intensificând, totodată, ura față de ruși. Între timp, Ucraina va fi sprijinită cu armament de încă 50 de miliarde de euro. Ucraina ar trebui mai degrabă să rămână un stat neutru, renunțând la un război în urma căruia va fi nimicită de marea Rusie, explică generalul Constantin Săvoiu.

Pe seama războiului se îmbogățește complexul militar industrial și se îndeplinește scopul SUA de a rupe Germania de Rusia și de a acapara Europa din punct de vedere economic. Șeful Statului Major din România, generalul Gheorghiță Vlad, a avertizat că nu mai avem muniții pentru armele NATO, dar avem armament depășit cu muniție din belșug. Toată această operațiune a fost pusă la cale tocmai pentru ca această cursă a înarmării să continue, alimentând și pompând bani în complexul militar industrial. Și România cade în această capcană, urmând să plătească miliarde pentru un echipament militar obsolet, depășit și care nici măcar nu ne este livrat la timp. Am plătit deja miliarde pentru avioane ce ne vor fi livrate abia în 2030… Am ajuns colonia Americii, iar românii sunt valeții NATO.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background