Scandalul britanic îi îngroapă pe cioclii pandemiei! Moartea excedentară în țările vaccinate

Postat de pe 7 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Aurelian Popa a analizat scandalul legat de pandemia indusă și minciunile planetare referitoare la virus și vaccin, prin prisma dezvăluirilor legate de ministrul sănătății din Marea Britanie.

The Telegraph a publicat câteva sute de mii de mesaje ale fostului ministru al Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, într-o arhivă denumită Lockdown Files. Toate mesajele incriminatorii arată cum Matt Hancock și consilierii săi au instaurat o adevărată dictatură a fricii, programând „lansarea” variantelor de Covid și exagerând datele legate de gravitatea bolii pentru a înspăimânta populația. Același trend de impunere a fricii și-a făcut loc încetul cu încetul și în România.

Sunt patru țări cu grad mare de vaccinare care au nivele record de mortalitate din toate cauzele. În Marea Britanie, în care Matt Hancock și-a jucat bine rolul, s-a înregistrat o mortalitate excedentară record pentru ultimii 62 de ani, 9 din 10 morți de Covid fiind vaccinați. În Australia, s-a înregistrat un număr record de decese pe grupa de vârstă 0-44 ani în 2022. În Singapore, s-a înregistrat de asemenea un număr record de morți excedentare pentru ultimele 6 decenii, la care se adaugă mortalitatea la naștere de 5 la mie. Noua Zeelandă a avut anul trecut cea mai mare creștere a ratei mortalității excedentare din ultimii 100 de ani. Acestea sunt datele pe care activistul Aurelian Popa le-a prezentat în cadrul emisiunii și care demonstrează că țările cele mai vaccinate sunt cel mai lovite de mortalitatea excedentară.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background