Scandalul Auchan ia amploare. Măsurile heirupiste ale PSD vs soluțiile reale

Postat de pe 7 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de marți, moderatoarea Iosefina Pascal a vorbit despre tendința impusă la nivel global de automatizare și digitalizare a locurilor de muncă, fenomen sesizat de ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.  

PSD-ul, băgat în priză după scandalul „Vrei să fii casier la Auchan?”, dorind să câștige voturi în plus pe fondul nemulțumirii cetățenilor care sunt, practic, forțați să-și scaneze singuri produsele la magazinul amintit anterior, a decis să impoziteze casele automatizate și să-i oblige pe cei de la Auchan să le ofere reduceri cetățenilor.

Ce visează PSD-ul e cam greu de pus în practică. Bineînțeles că statului nu-i convine că se va ajunge într-un final ca angajații, care plăteau impozite, să fie dați afară pe capete, că doar nu putem să avem o armată de consultanți, câte 10 pe fiecare raion. Cea mai la îndemână soluție pentru cetățenii nemulțumiți ar fi pur și simplu să nu mai meargă la cumpărături la magazinul/ele cu pricina.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background