Putin și-a înscenat atentatul cu dronă, pentru activarea rușilor și demobilizarea ucrainenilor

Postat de pe 4 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu și-a prezentat propria viziune asupra consecințelor atacului cu dronă asupra Kremlinului.

Ieri noapte, o dronă pare să fi lovit Palatului Kremlin. În urma atacului, a început turnirul acuzațiilor, rușii dând vina pe ucraineni, iar ucrainenii negând orice fel de implicare.

Jurnalistul Ion Spânu este de părere că o dronă, posibil a ucrainenilor, nu avea cum să străbată teritoriul Rusiei fără a fi depistată. Așadar, în contextul pregătirii și anunțării contraofensivei ucrainene, jurnalistul crede în ipoteza în care rușii au înscenat tot atacul tocmai pentru a-și stârni și mobiliza concetățenii și pentru a-i speria și destabiliza pe ucraineni.

Americanii, care susțin Ucraina în acest război, sunt rezervați în a face declarații pripite, semn că nu se știe precis care este explicația incidentului din noaptea trecută.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background