Purice: Iohannis e trimis în vilegiatură ca să nu încurce treburile prin țară!

Postat de pe 15 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat turneul lui Klaus Iohannis în Africa, care sunt scopurile reale și justificarea.

Clubul de Presă l-a dat în judecată pe președintele Klaus Iohannis pentru că ține ascunse informațiile despre cheltuielile sale în excursiile de lux pe care le face. Totodată, a scos de pe site-ul Administrației Prezidențiale datele legate de mandatele sale, dar și pe acelea legate de mandatele lui Traian Băsescu și le-a adăugat ulterior înapoi pe Internet. Președintele Iohannis va merge în Tanzania pentru o vizită de 4 zile, în perioada 16-19 noiembrie, scrie presa din Tanzania, care citează un comunicat al ministerului de Externe. Iohannis are inclusă în program o vizită în Zanzibar, în zonele turistice.

„Lui Iohannis i se permite acest turneu pe final de mandat, în condiții de lux, pentru că el a tras ultimul cartuș în momentul în care l-a numit pe Ciolacu premier, iar în felul acesta s-a încheiat rotativa și s-au încheiat toate atribuțiile sale prezidențiale. Statul român, drept mulțumire pentru gestul lui Iohannis de a se extrage din jocul politic și pentru a ne ține la adăpost de ingerințele nocive ale lui Klaus Iohannis în anul electoral, îi face acest hatâr președintelui”, a explicat analistul Ciprian Purice.

Klaus Iohannis ar fi putut publica lista cheltuielilor anuale și așa nu ar mai fi stârnit dubii în rândurile presei și cetățenilor. Oricum președintele nu mai poate fi sancționat din punct de vedere politic. Ciprian Purice a dezvăluit că marea critică adusă asupra lui Iohannis a fost amorsată și pentru că el nu mai sprijină interesele Factorului Extern în România, nu intervine în sprijinirea noului Pol de Dreapta.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background