Obama a vrut să arate lumii că el e șeful SUA, deci inclusiv interlocutorul real al lui Xi Jinping

Postat de pe 15 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de dezvăluirea presei americane că Barack Obama este adevăratul președinte al SUA, iar Joe Biden este doar proxy-ul său, arătând care sunt motivele reale ale dezvăluirii și consecințele acesteia.

NBC-ul a confirmat faptul că adevăratul șef al Americii este Barack Obama, în timp ce actualul președinte nu este decât un proxy al său. Era mai mult decât evident că Biden nu este în stare să conducă SUA, cea mai mare putere mondială, astăzi în declin și din cauza lui. S-a creat o reacție în lanț în presă, fiind dezvăluite din ce în ce mai multe afaceri ilegale, inclusiv cele intermediate de Hunter Biden, în care a fost implicat și Barack Obama. Barack Obama a fost cel care a cerut, în 2004, când era senator de Illinois, finanțare de la Congresul american pentru laboratoarele biologice din Ucraina.

Poziționarea brusc diferită a lui Obama față de Casa Albă cu privire la războiul din Orientul Mijlociu ar putea indica faptul că Obama și-a creat acest context din umbră pentru a ieși la suprafață și a arăta lumii întregi cine este adevăratul lider. Nu este deloc întâmplător nici faptul că această dezvăluire apare cu doar câteva ore înainte ca liderul chinez Xi Jinping să aterizeze în SUA. Acum se înțelege și de ce Putin a ținut morțiș să preia și să ocupe toate laboratoarele biologice din Ucraina, în ciuda condițiilor vitrege în care a fost forțat să-și organizeze campania militară. Rușii au pus mâna pe dovezi incontestabile despre corupția de la vârful SUA.

Această dezvăluire marchează la nivel simbolic momentul în care SUA recunosc faptul că nu mai sunt hegemonul planetei. Mai mult decât atât, recunosc faptul că liderul lumii multipolare este China. Obama a arătat inclusiv faptul că el este interlocutorul real al lui Xi Jinping. Donald Trump a rămas pe dinafară complet. Ucraina va intra într-o reconstrucție americano-chineză

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background