Purice: Doar serviciile secrete, din păcate, mai au azi forța să înceapă recuperarea națională!

Postat de pe 12 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat implicarea SRI în blocarea acțiunilor de căpușare a Tarom de către CNAB, prezentând ce trebuie să pricepem în urma acestei devoalări intenționate, ce vine la pachet cu expunerea publică a responsabililor politici pentru prezumtivele acte de corupție.

Rezerviștii încearcă intens să producă dezlipirea PSD de PNL. Pentru a îndeplini acest scop, au nevoie să construiască o strategie solidă. În contextul în care AUR pare să devoreze PNL-ul, conform expunerii analistului Ciprian Purice, în primă fază s-a recurs la cotonogirea partidului AUR prin diverse mijloace. Un prim astfel de mijloc este cazul Dan Diaconescu și alipirea forțată a lui George Simion în acest caz, la care se adaugă povestea cu George Simion-agent rus, astfel PNL-ul primind mesajul că cineva se ocupă de îngroparea partidului AUR în așa fel încât peneliștii să urce din nou în sondaje. În faza a doua, trebuie asigurată trupa de locotenenți și de colonei ai lui Traian Băsescu, adică fostul PDL, spune Ciprian Purice. Aceasta este baza de partid pe care PNL-ul își poate construi revenirea.

„Dosarul Otopeni este modul prin care li se arată rezerviștilor și Factorului Extern, care-i coordonează pe rezerviști, că nu fac ei ce vor. Planurile lor de la chermezele de pe la Vila Lac nu se pupă cu cele de la înțelegerea de la București. Proiectul PSD-PNL nu este despre baroni, nu este despre îmbogățire, nu este despre combinații, ci este despre a asigura României un culoar politic prin care să se poată produce recuperarea”, a punctat Ciprian Purice.

SRI-ul a semnalizat prin dezvăluirile bombă de ieri de pe știripesurse.ro că au intrat în joc. Ciprian Purice este de părere că SRI-ul transmite astăzi că se implică în apărarea construcției politice PSD-PNL pentru că ea este despre România. Așadar, SRI-ul poate deveni un sprijin în anchetele ce țin de probleme de siguranță națională.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background