Gabriela Braniște explică cum putem accesa portalurile energetice de modificare a realității umane

Postat de pe 13 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Gabriela Braniște, psiholog și terapeut energetic conceptualist, a vorbit despre geometria energetică și despre portalurile energetice pentru modificarea realității umane, dar și despre cum șirul lui Fibonacci se reflectă în corpul uman.

Terra este un construct bivalent, existând două elemente primordiale care participă la formarea și funcționarea acestui construct pe care îl percepem drept casa noastră. Cele două elemente amintite anterior sunt cerul și pământul. Această bivalență și acest flux energetic continuu este decriptat prin intermediul sistemelor numerice sau chiar a sistemelor numeno-numerologice, pentru că fiecare număr poată și un nume.

„Am ajuns la o decriptare care indică faptul că totul în acest construct este bivalența lui 6 care se privește răsturnat în oglindă drept 9. Acest 6 și acest 9 cu rotațiile lor reprezintă un șir al lui Fibonacci, unul ducând spre moarte, iar celălalt spre viață”, a explicat Gabriela Braniște.

Există și o aplicabilitatea a acestei decriptări. Ființa umană are nevoie să decripteze realitatea tocmai pentru a învăța cum să-și regenereze corpul. Se pare că șirul lui Fibonacci poate fi perceput în glanda pineală, denumită și al treilea ochi. Totodată, decriptarea realității prin intermediul sistemelor numerice ne permite să deblocăm portalurile energetice din lăuntrul nostru. Ființa umană are 321 de centri energetici.

Oamenii au avut dintotdeauna anumite abilități paranormale, însă puterea lor s-a estompat în timp din cauza hranei din ce în ce mai proaste și din cauza scăderii drastice a calității vieții în multiple privințe, după cum a subliniat Gabriela Braniște. Apa cu moleculă  hexagonală este esențială pentru corpul uman, în timp ce apa care își pierde această caracteristică se transformă în otravă pentru om. Apa hexagonală este secretul longevității.

Cât despre șirul lui Fibonacci, acesta cuprinde patru cifre care pot fi recunoscute drept cifrele de aur. Este vorba despre 3, 6, 9 și 0, cifrele care ajută la decriptarea realității. Celelalte cifre reprezintă materia. Balanța dintre fațetele opuse ale aceluiași binom reprezintă neutralitatea, exprimată prin cifra 0. Din acest punct 0 se poate scrie și rescrie orice program, se poate începe modificarea oricărei realități.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background