PSD are șanse mici la prezidențiale și nu va putea forma majoritatea cu PNL!

Postat de pe 16 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu și-a expus prognoza referitoare la evoluția PSD-ului în anul electoral 2024.

Marcel Ciolacu a făcut imprudența să declare că demisionează, dacă PSD nu obține la europarlamentare procentul de 30% pe care l-a obținut anterior. Totodată, a spus că va demisiona și dacă numărul de europarlamentari votați de electoratul PSD va fi mai mic decât numărul de europarlamentari votați de electoratul AUR. PSD-ul este pe cale să se compromită și să se prăbușească de la guvernare, având în vedere că traiul românilor se înrăutățește în loc să se îmbunătățească.

„Marcel Ciolacu are toate șansele să capoteze ca președinte al partidului. În momentul în care s-a șubrezit poziția lui de președinte al partidului, ca să nu mai vorbim de momentul în care ar demisiona, șansele lui de a candida la prezidențiale sunt total compromise”, a explicat SRS. Deși PSD-ul continuă să aibă cel mai mare bazin electoral, va obține un rezultat mai slab la parlamentare decât în alegerile trecute și nu va putea să facă sub nicio formă o majoritate cu PNL-ul, care se prăbușește. Pentru prezidențiale, în cazul demisiei lui Ciolacu, PSD-ul ar putea opta pentru propunerea unui personaj din afară, care ar putea fi chiar Mircea Geoană, dacă nu cumva acesta va fi cooptat de PNL.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background