Prognoza sumbră a jurnalistului Bogdan Comaroni: la Davos se plănuiește ca 2023 să fie anul prăbușirii economice, al foametei și al inteligenței artificiale

Postat de pe 18 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a concentrat asupra subiectului referitor la deciziile luate de mai-marii lumii occidentale la Forumul Economic Mondial de la Davos, care sunt rețetele de viață de tip transumanist care se dorește să ne fie impuse și dacă se va reuși acest lucru.

La Davos, unde s-a întrunit Forumul Economic Mondial, au început să se facă declarații care nu mai au niciun strop de secretomanie în ele. Totul se spune pe față, oferind caracter veridic tuturor așa-ziselor ‘conspirații’ pe care analiștii bine informați le-au scos la iveală deja de mult timp.

Anul acesta lipsesc marii lideri, singurul prezent fiind Olaf Scholz, cancelarul Germaniei și membru al G7. Din afară, marea întrunire de la Davos pare a fi un târg, din moment ce marile firme și corporații și-au pus în evidență brand-urile. De fapt, se discută despre climă, despre marea resetare, despre economie și despre război. Și mai importante sunt discuțiile din culise, de dincolo de acest spectacol special orchestrat pentru a ascunde adevăratele subiecte de mare interes.

Apocalipsa promovată și lăudată fățiș la Davos

Întrunirea de la Davos are ca principal scop crearea unui plan de acțiune global valabil pentru următoarele decenii. „De la unii dintre membrii importanți de la Forumul Economic Mondial, care se cheamă Arup Group, am aflat că în anul 2023 se va pune accentul pe energie verde, pe orașe inteligente, pe inteligența artificială și pe înlocuitori de hrană”, a dezvăluit jurnalistul Bogdan Comaroni. Aceeași organizație, Arup Group, a spus că, până în 2030, 70% din populația planetei va trebui strânsă în orașele mari care vor deveni inteligente ulterior. Asta ar însemna ca 40% din întreaga zonă a planetei să fie total nelocuită până în anul 2030, iar până în 2050 se dorește să se elibereze teritoriile planetei în proporție de 80%. Ceea ce nu se spune direct este că elitele mondiale și marile companii de miliarde de dolari cumpără toate spațiile lăsate libere, totul făcând parte dintr-un plan completamente fantezist de a deține Pământul.

Strategiile concepute la Davos nu se opresc aici. „Până în 2030, fiecare locuitor al planetei va putea să mănânce doar 16 kg de carne pe an, doar 90 kg de lactate pe an și 200 de ouă”, a scos în evidență Bogdan Comaroni. Automat, acest lucru ne duce cu gândul că va exista o autoritate (cel mai probabil robotizată) care va controla cât consumă fiecare individ. Produsele pe care oamenii le consideră acum de bază se vor scumpi extraordinar de mult și însuși Schwab a insinuat că produsele din carne vor fi doar pentru cei foarte bogați sau vor fi păstrate pentru ocazii speciale. În rest, oamenii de rând vor fi nevoiți să se mulțumească cu proteinele provenite de la insecte!? Sau va exista și carnea artificială pe care acești smintiți o promovează ca fiind chiar mai bună decât cea naturală, pentru că va fi lipsită de „elemente nocive”.

Bogdan Comaroni a punctat cât de gravă este această înlocuire a alimentelor naturale și a cărnii naturale cu produse artificiale: „Fără vitamina B12, care se obține numai din produse animale, te îndobitocești efectiv, sistemul nervos se alterează, iar carența de B12 este într-un final fatală. Vitamina B12 nu există în praful de insecte!”.

Anul 2023 va fi anul loviturilor economice, al foametei și al implementării inteligenței artificiale!

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background