Popa: Se dorește impunerea vaccinării obligatorii, dar românii nu vor accepta!

Postat de pe 8 august 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, activistul Aurelian Popa a analizat strategia națională de vaccinare, despre care mulți reclamă că e impusă de către OMS și prevede vaccinarea obligatorie.

În strategia națională de vaccinare (postată pe site-ul oficial al Ministerului Sănătății) există, la propunerea OMS, prevederi legate de obligativitatea vaccinării. Cu scopul atingerii dezideratului „nu vei mai deține nimic și vei fi fericit” născocit și impus de Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial au început să se implementeze din ce în ce mai multe măsuri prevăzute în Agenda 2030 care să paveze drumul către această destinație transumanistă și apocaliptică. Se dorește introducerea unei măsuri care să oblige adulții, în proporție de 95%, să se vaccineze o dată la 10 ani. Se spune chiar că prin aceste vaccinuri de generație nouă pășim într-o „nouă eră medicală”.

„Se spune că avem de-a face cu o nouă medicină și că trebuie angajate toate resursele de inginerie socială, de inteligență artificială și de constrângere prin tot felul de GreenPass-uri și QR coduri ca omul să fie adus din situația în care încă mai poate OPTA în situația în care să întrebe ‘și cu ce vaccin să mă mai vaccinez eu?’, adică să se modifice comportamente, pentru că există o foarte mare ezitare în rândul populației românești și pentru că ezitarea asta e foarte mare, înseamnă că trebuie luate niște măsuri la nivel de formatori de opinie, dascăli, cler ș.a.m.d.”, a explicat Aurelian Popa.

Acest proiect este în dezbatere publică până pe data de 10 august a anului curent. Este un paradox total și este complet greșit proiectul având în vedere că încă nu s-a stabilit cu precizie dacă vaccinurile mARN au fost cu adevărat benefice pentru populație, dar se dorește deja trecerea la „noua eră medicală”. Vaccinarea ar trebui să fie OPȚIONALĂ, nu benevolă sau voluntară așa cum scrie în proiect, termenii având semnificații diferite. Totodată, trebuie să se țină cont de legea pacientului, care spune clar că niciun act medical nu poate fi adoptat fără consimțământul exprimat în prealabil în formulă completă și corectă.  

Populația nu va sta cu mâinile în sân, ci va opune rezistență acestui nou abuz, amintindu-și subjugarea suferită în pandemie și dorind eliminarea unor astfel de măsuri aberante chiar de la bun început.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background