Sanda Ionescu ne pune în temă cu cele mai noi fenomene astrale: Venus retrograd & Marte în fecioară

Postat de pe 9 august 2023

Astrologul Sanda Ionescu la Golden Hour cu Jessie: Ce semnifică cele mai noi fenomene astrale și cum ne vor afecta: Venus retrograd, Marte în fecioară și schimbările axelor nodurilor lunare

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Sanda Ionescu a vorbit despre retrogradarea planetei Venus și efectele acesteia, dar și despre celelalte fenomene astrologice din această perioadă: Marte în Fecioară și nodurile lunare Berbec-Balanță.  

Încă din data de 12 iulie 2023 s-a schimbat axa nodurilor lunare, fenomen ce va ține până pe data de 29 ianuarie 2025. Nodul nord este în Berbec, iar nodul sud în Balanță, ceea ce sporește energia focului. Venus a intrat în Leu de pe data de 23 iulie. Toate aceste elemente ne indică faptul că vom avea o vară incendiară, și la propriu, și la figurat, fiind afectate în special relațiile.

Venus în retrograd afectează domeniul socializării, relațiile amoroase, stabilitatea relațională, dar și cea financiară, parteneriatele, prosperitatea și stima de sine. Astrologul Sanda Ionescu a recomandat evitarea deciziilor bruște, mai ales în această perioadă în care Venus este în retrograd în zodia Leu, până pe 7 septembrie. Schimbarea nodurilor lunare a translatat concentrarea de la „ceilalți” către „sine”, ceea ce ne face să realizăm că toate acțiunile pe care le-am întreprins în dependență față de anumiți parteneri sau colaboratori am fi avut puterea să le îndeplinim și singuri. Este o perioadă în care sporește încrederea în propria persoană și stima de sine. Totodată, Venus retrograd ne oferă posibilitatea de a ne revizui greșelile anterioare și de a le corecta pe cât posibil, dar ne și îndeamnă să nu acceptăm compromisuri. Vom găsi variante alternative prin intermediul cărora să ne ducem la bun sfârșit proiectele.

Nodul nord în Berbec și nodul sud în Balanță aduc noi inovații și un avans accelerat al tehnologiei. Nodul nord în Berbec aduce și o sporire a capacității de identificare a sinelui, ceea ce poate contribui la întoarcerea la umanitate și la sine într-o lume în care tehnologia e pe cale să ne acapareze toate sectoarele vieții și chiar să ne înlocuiască, furându-ne posibilitatea de a fi co-creatori.

Fenomenele astrale ne influențează și ego-ul și trebuie să avem răbdare în această perioadă să înțelegem de ce oamenii din jurul nostru se comportă într-un anumit fel față de noi și de ce aleg să comunice într-un anumit fel cu noi. Foarte multe persoane se vor crede mici vedete și vor ajunge în fața publicului cu arta sau creațiile lor sau cu anumite conținuturi nepotrivite, doar pentru a șoca și pentru a primi atenție. Importantă ar fi și o bună gestionare a cheltuielilor și chibzuiala, pentru că Lilith ne afectează sectorul banilor.  

Din punct de vedere relațional, Sanda Ionescu a avertizat că pot apărea despărțiri bruște chiar în relații care păreau stabile, de aceea astrologul a recomandat încă o dată evitarea deciziilor importante până pe data de 7 septembrie. Ar fi recomandat să ne revizuim și propriile așteptări referitor la parteneri. Pot apărea relații din trecut, însă trebuie să fim cumpătați și rezervați în privința lor. De evitat sunt căsătoriile din compromis sau din interes. Pentru doamne și domnișoare se recomandă amânarea schimbărilor de look pentru perioada de după 7 septembrie.

Este o perioadă extrem de benefică și pentru artiști, muzicieni, interpreți, cântăreți. Este posibil să se reunească trupe, să se lanseze remake-uri ale unor piese apreciate de public, dar uitate în timp. Este un moment prielnic pentru a da frâu liber creativității, după cum i-a îndemnat Sanda Ionescu pe toți artiștii.

Marte în Fecioară, fenomen ce va ține între 10 iulie și 27 august, ne va determina să acționăm cu discernământ și să fim mai atenți la a cerne amalgamul de informații pe care îl receptăm zilnic. Vom fi mai altruiști și mai atenți la nevoile celor din jur. Este o perioadă în care cel mai benefic pentru noi ar fi să ieșim cât mai mult în natură și să evităm izolarea în casă. Marte ne poate influența să muncim peste măsură, de aceea trebuie să avem grijă să nu ne epuizăm, pentru că vom resimți efectele negative ale muncii mult prea intense în corpul fizic.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background