Popa: Propun să nu mai invităm minori și să nu se mai consume alcool deloc la întâlnirile AUR.

Postat de pe 26 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Aurelian Popa a analizat campania lansată contra AUR cu motivația presupusului viol de la școala de vară, care sunt procedurile și dacă autoritățile, prin tergiversarea cercetărilor, favorizează demersurile acuzatorilor.

Astăzi se împlinesc 10 zile de la data presupusului viol petrecut în tabăra de vară a partidului AUR, organizată la Constanța. În aceste zile au avut loc mai multe audieri, dar și prelevări de probe de la presupusa victimă, dar nicio audiere sau prelevare de probe de la presupușii făptuitori. Pentru că fata nu-i răspundea la telefon, mama presupusei victime a alertat poliția, iar echipajul prezent la fața locului a constatat faptul că minora era în stare de ebrietate, însă nu au fost observate urme de violență. Tânăra nu a participat la nicio activitate realizată de către organizatori și a fost văzută în stațiune cu diverși indivizi, unii dintre ei din afara evenimentului.

Atitudinea mediatică pasivă și mesajul ezitant ale AUR au permis structurilor din opoziție să demareze ample operațiuni de decredibilizare a partidului. Cozmin Gușă a evidențiat faptul că omul care l-a sfătuit pe George Simion, liderul AUR, să acționeze așa este cel mai probabil un infiltrat care are ca misiune sabotarea partidului. S-a propus deja interzicerea participării minorilor neînsoțiți la întâlnirile AUR. În plus față de această regulă, Aurelian Popa a propus să fie absolut interzis alcoolul la astfel de manifestări.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background