Popa: Ofensiva pentru noua vaccinare anti-Covid nu va avea succes!

Postat de pe 3 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Aurelian Popa a analizat noua ofensivă pentru vaccinarea anti-Covid cu noi doze, exemplificată de către Biden,  Macron.

Premiul Nobel pentru medicină în 2023 a fost acordat profesorilor Katalin Karikó și Drew Weissman de la Universitatea Pennsylvania. Karikó este profesor și la Universitatea din Szeged, Ungaria, fiind a 61-a femeie laureată a Premiului Nobel. Cei doi cercetători au fost premiați „pentru descoperirile lor privind modificările bazelor nucleice care au permis dezvoltarea unor vaccinuri eficiente cu ARNm împotriva Covid-19”, a anunțat juriul.

În realitate, inventatorul mARN-ului este doctorul Robert Malone (brevet AICI), care a scris într-o postare pe pagina sa de Twitter următoarele: „Kariko și Weissman primesc Nobelul, nu pentru că au inventat vaccinuri ARNm (pentru că eu am făcut asta), ci pentru că au adăugat pseudouridina care a permis producerea de toxine nelimitate cu vârf în ceea ce ar fi putut fi o platformă sigură și eficientă de vaccin, dacă ar fi fost dezvoltată în siguranță. Bine de stiut. Pfizer militează pentru acest lucru din 2020 – la început, au susținut chiar (la fel ca și Kariko) că ea a inventat tehnologia platformei de vaccin ARNm. Pfizer donează masiv Institutului Karolinska, care acordă premiul Nobel. Știința a fost deturnată din nou de BigPharma”.

De câteva zile circulă imagini cu lideri europeni și americani care îndeamnă populația să se vaccineze cu noua doză de vaccin anti-Covid. Cetățenii sunt absolut scârbiți și oripilați de asemenea îndemnuri, mai ales după ce au apărut nenumărate studii care au confirmat cât de nociv este vaccinul anti-Covid. De această dată, este doar recomandată vaccinarea, spre deosebire de perioada pandemiei, când era obligatorie.

„Eu cred că toate graficele cu mortalitate excedentară, inclusiv din surse oficiale, atât Eurostat, cât și în Australia, SUA și Marea Britanie, în special datele trimise OECD, arată foarte clar că nu stăm deloc bine la capitolul mortalitate excedentară din toate cauzele după cel de-al treilea booster”, a punctat Aurelian Popa, menționând însă că nu se poate stabili încă un raport de cauzalitate directă între vaccinare și mortalitatea excedentară.

Aurelian Popa crede că oamenii nu vor mai accepta impunerea vaccinării, în primul rând pentru că au avut acces la graficele ce prezintă date îngrijorătoare cu privire la mortalitatea excedentară și, în al doilea rând, pentru că restricțiile impuse sunt ilogice – de pildă obligativitatea purtării măștii anulând eficacitatea vaccinului, iar exemplele pot continua.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background