Popa: Israelul a pierdut deja războiul din presă și de la nivelul societății civile mondiale.

Postat de pe 24 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Aurelian Popa a analizat frecvența și dimensiunile protestelor publice generate de conflictul israelo-palestinian.

Este esențial să fie percepută corect topologia mișcărilor de stradă din Europa, SUA și care vor apărea și la noi, a subliniat Aurelian Popa, pentru că aceste proteste în an preelectoral vor avea un rol esențial. Toate reformele din Israel împotriva lui Netanyahu și a reformelor sale din justiție vin din zona de influență Soros, după cum a dezvăluit Aurelian Popa. Așadar, Bibi Netanyahu a fost și este extrem de contestat în interiorul statului pe care îl guvernează.

Există un ONG, CodePink, care, atunci când nu participă la manifestații pro-Palestiniene, are o activitate intensă legată de legalizarea pedofiliei, separarea copiilor de familie (etatizarea copilului), transsexuali în școli și altele. Sunt peste 1.000 de astfel de ONG-uri cu agendă globalistă care sunt infiltrate printre protestatarii care susțin cauza palestiniană, și nu sunt deloc prezente între manifestanții pro-Israel. Deși cauza palestiniană este una legitimă, Aurelian Popa preconizează că protestele pro-Palestina vor fi folosite/speculate de către establishment-ul democrat din SUA care speră la introducerea unei noi stări de urgență, eventual cu pretext anti-terorist, pentru ca alegerile să se desfășoare prin corespondență și să poată fi fraudate cu ușurință.

Protestele pro-Israel sunt cele care adoptă ideea political correctness-ului. Există o diferență de participare de 10 ori mai mare între mitingurile pro-Israel și mitingurile pro-Palestina, în favoarea celor din urmă, deci simpatia populară pare a fi îndreptată către cauza palestiniană. Articolele de presă din ultimele decenii prezintă clar implicarea Israelului și a lui Netanyahu în finanțarea Hamas-ului. Există inclusiv o declarație a unui israelian, foarte bine conectat la mediile diplomatice și la serviciile de informații din Israel, care demonstrează că s-a dat un ordin de neintervenție a armatei pe durata a 8 ore, în data de 7 octombrie, în ziua izbucnirii războiului.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background