Popa: Franța va derapa în continuare, sunt implicate servicii străine ce-au motorizat și BLM

Postat de pe 4 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, activistul Aurelian Popa a analizat detaliile confruntărilor violente din Franța, prezentând ce e previzibil că se va întâmpla în continuare.

În Franța a mai existat un eveniment similar protestelor aduse la rang de război civil în coacere, și anume momentul 1968 când CIA-ul a pus la cale o serie de mișcări de stradă care, prin anarhizare și exagerare, au dus la căderea lui Charles de Gaulle. Confirmând prin declarațiile sale ceea ce a subliniat și Iosefina Pascal în emisiunile ei de la Radio Gold FM, Aurelian Popa a punctat faptul că există foarte multe similitudini între mișcarea Black Lives Matter din SUA și protestele de astăzi din Franța, cele mai pregnante asemănări fiind uciderea unei persoane de culoare/aparținătoare a unei minorități (George Floyd – SUA / Nahel Merzouk – Franța) de către forțele de ordine, dar și escaladarea protestelor care au dus la distrugerea proprietăților private, a secțiilor de poliție, de primării ș.a.m.d., inclusiv de către minori.

„Există un mecanism abscons, semnat de Factorul Extern al Franței, pentru că Macron este un globalist indisciplinat, iar CIA vrea să-l disciplineze. În ce sens? Îi spun: ‘dom’le, nu mai cere tu să te duci pe la BRICS, nu mai lăuda China, nu mai fă tu vizite oficiale, nu te mai lăsa refuzat de Putin, că uite ce ți-am putea face noi’”, a explicat Aurelian Popa.

Prin prezența unei violențe juvenile exagerate se demonstrează eșecul parenting-ului de tip neomarxist, iar întregul protest și părțile sale care implică nemulțumirile migranților demonstrează eșecul multiculturalismului și diversității în Franța. Violențele extreme din Franța includ incendierea autovehiculelor și a clădirilor, jafuri, distrugerea magazinelor prin diverse mijloace, atacarea oficialilor și a reședințelor acestora.

Situația în Franța se va agrava. Emmanuel Macron recurge inclusiv la cenzurarea rețelelor de socializare. Președintele nu dispune de niște măsuri și posibilități consistente care să poată opri aceste revolte urbane.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background