Popa: AUR-ul va fi vânat până la alegeri, se urmărește discreditarea noastră, dar va fi fără efect!

Postat de pe 19 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Aurelian Popa a analizat detaliile scandalului violului în grup petrecut în marja evenimentului AUR din weekendul trecut.

La o manifestare a organizației de tineret a AUR-ului din acest weekend, o fată minoră, de 17 ani, ar fi fost violată în camera de hotel, unde se afla cu doi bărbați de aproximativ 40 de ani. La data de 16 septembrie, Poliţia Slobozia a fost sesizată că o minoră de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unui viol comis în judeţul Constanţa. Încă nu au fost identificați și nici arestați făptașii. Ieri, despre AUR s-au emis știri pe toate posturile de televiziune și pe toate platformele de presă, iar spre seară s-a introdus și ideea responsabilității juridice, pentru că infracțiunea a fost comisă la un eveniment de partid.

IPJ Ialomița a demarat o anchetă și urmează să emită comunicate publice despre eveniment. Și AUR a emis un comunicat despre incidentul care s-a petrecut în noaptea dintre 15 și 16 septembrie în complexul în care a fost găzduit evenimentul, unde minora a fost găsită de către organizatori într-o avansată stare de ebrietate. Minora ar fi venit însoțită de alți doi bărbați, cu acordul părinților, și a fost trimisă acasă după incident. AUR a pus la dispoziția autorităților toate datele necesare anchetei în desfășurare. Comisia de Disciplină a AUR a pornit cercetări din care a reieșit că cei doi presupuși infractori nu sunt membri AUR, ci doar simpatizanți, și ar fi participant la eveniment pentru a vedea despre ce este vorba.

AUR-ul este foarte popular și va fi vânat de acum înainte, orice manifestare publică organizată de acest partid fiind posibila țintă a unor astfel de provocări. Se încearcă mai ales descurajarea tinerilor care vor să devină membri AUR, dar și stoparea creșterii acestui partid. Aurelian Popa are încredere că membrii AUR sunt pregătiți să facă față acestor provocări

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background