PNL are nevoie de lideri anti-Iohannis! Lupta PSD-PNL contra AUR va crește scorul suveraniștilor.

Postat de pe 28 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu și-a prezentat opiniile în legătură cu bătăliile politice ale perioadei, de la cea pentru schimbarea conducerii PNL, la lupta generală declanșată contra AUR, respectiv a conflictului din interiorul mișcării suveraniste, Șoșoacă versus Simion.

Este aproape finalizat proiectul de schimbare a conducerii PNL, actualmente formată din binomul Nicolae Ciucă-Lucian Bode, cu o altă garnitură, care, pe surse, s-a aflat că ar fi formată din Cătălin Predoiu – președinte și Adrian Veștea – secretar general. Liberalii în frunte cu Klaus Iohannis vor să-i schimbe pe Ciucă și Bode, din cauza faptului că ar fi prea slabi în fața PSD-ului. Ion Spânu consideră că punerea lui Predoiu la șefia partidului ar accelera îngroparea PNL-ului. Predoiu este mult prea corupt și implicat în mult prea multe scandaluri.

Unii analiști consideră că punerea lui Predoiu în fruntea PNL-ului ar fi de fapt o operațiune de blocare a venirii în PNL a lui Eduard Hellvig. „Mă așteptam de la PNL ca prima măsură pe care să o ia să fie ruperea de Iohannis. Dacă nu se desprind de Klaus Iohannis, se vor duce în jos!”, a punctat jurnalistul Ion Spânu. PNL-ul se poate salva doar dacă scapă de Iohannis care a implementat atâția ani un program complet anti-românesc.

S-au declanșat multiple atacuri asupra AUR-ului, partid care urcă mult în sondaje în detrimentul PSD-ului și al PNL-ului. Cel mai recent atac a fost generat în urma presupusului viol de la școala de vară organizată de AUR la Constanța. În afară de acest scandal, Cozmin Gușă a sesizat înscenarea unei lupte publice între guvernanți și USR, joc politic menit să crească USR-ul în sondaje în detrimentul AUR-ului. Ion Spânu consideră că acest joc politic nu va face altceva decât să crească și mai mult scorul AUR-ului și să aducă partidul S.O.S în limitele parlamentarismului.

Faptul că Șoșoacă îl atacă atât de vehement pe George Simion, folosită sau nu de PSD și PNL, nu face decât să-i crească popularitatea liderului AUR, dar și Dianei. Mișcarea suveranistă are nevoie de personalități valoroase care să o susțină, și nu de scandaluri și lupte de acest tip.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background