Piedone ar putea fi arestat dacă se retrage, el trebuie să rămână în cursă ca să nu câștige Firea!

Postat de pe 24 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a pus sub lupă contextul politic creat în România în urma degringoladei coaliției PSD-PNL, arătând cum se reașează opțiunile electorale.

La București am asistat la o repunere în drepturi a unei situații politice anterioare, pentru că medicul Cătălin Cîrstoiu a fost numit prin sms la ordin direct, prin intervenția directă a găștii de la Cotroceni și a lui Pahonțu. Liderii coaliției PSD-PNL nu l-au agreat pe candidatul impus și așa a ajuns Ciolacu să negocieze cu Voiculescu. PSD-ul s-a angajat să îl ajute pe Piedone, pentru ca Voiculescu să asigure acoperirea mediatică pentru prezidențiale. Gașca Stănescu-Firea din interiorul partidului l-a atacat pe Cîrstoiu și era previzibil ca medicul Cîrstoiu să fie scos din cursă, pentru că de campania lui aveau să se ocupe Firea și Burduja, adică dușmanii săi (după ce el le-a luat locul). Așa s-a reușit revenirea la planul inițial, care urmărea victoria Gabrielei Firea la capitală.

Dacă Piedone va rămâne în cursă, se va duela cu Firea, iar câștigătorul va fi al treilea candidat, adică Nicușor Dan, îndeplinindu-se astfel dorința americanilor. Pahonțu a negociat ca, odată ce aduce puterea în mâinile PSD, Ciolacu să le ofere pază de la SPP aleșilor locali. Asta demonstrează încă o dată că serviciile sunt în joc, fie prin activi, de tip Pahonțu, fie prin rezerviști, cum e Coldea. Pahonțu și-a luat rolul de a coordona poliția politică prin SPP, în timp ce Coldea se ocupă de partea din umbră. Americanii îl vor pe Nicușor Dan primar al capitalei și pare că i se face culoar. Marcel Ciolacu o împinge la înaintare pe Gabriela Firea, pentru ca aceasta să preia din nou toate operațiunile. Cristian Popescu Piedone negociază masiv și se dorește chiar retragerea lui, caz în care ar putea să se reîntoarcă la Sectorul 5. Ciolacu joacă pe toate părțile, dar mai ales cu serviciile secrete.

Piedone ar putea să se retragă din cursa pentru primăria generală și să declare că o susține pe Firea. Există chiar posibilitatea ca Piedone să fie arestat dacă se retrage; el trebuie să rămână în cursa ca să nu câștige Gabriela Firea și să se împlinească dorința americanilor de a-l numi pe Dan. Alegerile sunt decise prin blaturi, trădări și hotărâri din umbră ale serviciilor secrete. PSD-ul are cea mai slabă conducere din istoria sa. Țara este condusă din exterior, banii se scurg către exterior și guvernarea aparține, de fapt, „băieților deștepți” răspândiți în toate domeniile importante. PNL-ul va fi sacrificat în acest an electoral și va cădea masiv după aceste alegeri. România va fi condusă, de fapt, de PSD+ADU, cu încercarea de a-l face pe Geoană președinte.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background