Nicoleta Ghiriș la Golden Hour: Previziunile lunii septembrie. Cum alegem numărul mașinii?

Postat de pe 17 august 2023

Astrologul Nicoleta Ghiriș dezvăluie la Golden Hour cu Jessie care sunt previziunile lunii septembrie în zodiacul chinezesc, dar și cum să alegem numărul de înmatriculare al mașinii astfel încât să ne ferim de accidente

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit ce ne rezervă astrele în luna septembrie, punând accent pe zodiacul chinezesc, dar și cum putem să ne alegem numărul mașinii în așa fel încât să ne ferim de accidente și să avem mai mult spor.  

Începând cu data de 16 august și până pe data de 15 septembrie am intrat într-o nouă energie ce ne va influența diverse aspecte ale vieții și se va suprapune și peste începerea noului an școlar. Intrăm, așadar, în luna Maimuței de metal, iar energia acestei zodii este posibil să ne determine să fim mai justițiari, dar și mai critici cu noi înșine. Este esențial să învățăm cum să manifestăm și cum să controlăm energia cuvintelor, pentru că s-ar putea să rostim vorbe pe care apoi să le regretăm. Astrologul Nicoleta Ghiriș a recomandat ca în mijlocul casei să poziționăm un obiect de metal sau un obiect de culoare albă sau gri pentru a ne feri de certurile și disputele în familie aduse de combinația dintre energia anuală și cea lunară. Totuși, energia Maimuței de metal este benefică elevilor care se apropie cu pași repezi de începutul unui nou an școlar.

Previziuni pentru fiecare zodie în parte – zodiacul chinezesc

Pentru Șobolan urmează o perioadă în care va beneficia de energia Maimuței, semn zodiacal aliat. Nicoleta Ghiriș a recomandat planificarea cheltuielilor pentru luna aceasta. Atenție mare la foc luna aceasta, pentru că există pericol de incendiu sau de mici accidente. Culorile de apă, negru, albastru, violet, sunt benefice în perioada aceasta, iar ajutorul va veni de la nativii Maimuță și Dragon.

Pentru Bivoli este posibil să existe energii negative de certuri, trădări și accidentări, de aceea se recomandă precauție și atenție la aceste aspecte. Pot apărea certuri nedorite din cauza banilor. Nicoleta Ghiriș îi sfătuiește pe nativii Bivol să poarte bani asupra lor și chiar să se împrumute tocmai pentru a contracara energia certurilor și a accidentelor cu energia banilor. Culorile de lemn (verde, oliv, kaki) și de metal (alb, gri) le vor veni în ajutor, iar sprijinul poate veni de la nativii Șarpe și Cocoș.

Tigrul trebuie să aibă grijă la sănătate și să se ferească de accidentări, energia lunară nefiind deloc prielnică lui. Se recomandă și în cazul tigrilor sporirea energiei banilor prin împrumuturi. Culorile de metal și de lemn îi vor proteja și vor primi ajutor de la nativul Cal.

Iepurii au o energie de multiplicare luna aceasta, însă se recomandă să fie atenți la sănătate din cauza energiei anuale ce predispune la îmbolnăviri. Prevenția este cheia! Culorile de pământ (crem, bej, maro, galben) îi vor păzi de energiile rele, iar ajutorul poate veni de la nativul Capră.

Dragonii se află în alianță cu Maimuța, astfel că vor avea parte de o lună de succes financiar, însă s-ar putea să apară mici supărări din cauza bârfelor sau neînțelegerilor. Sprijinul poate veni de la nativul Maimuță, iar culorile recomandate sunt cele de apă: negru, albastru, violet.

Șerpii sunt cei care vor avea parte de anumite zile nefaste în care se vor simți pedepsiți pe nedrept sau vor avea parte de mici situații care să le creeze disconfort. Indicat ar fi să nu se lase doborâți de aceste evenimente și să se concentreze mai mult pe succesul de care vor avea parte în plan financiar. Șerpii trebuie să lase mai mult de la ei și să fie diplomați, să nu se implice în certuri. Culorile recomandate sunt cele de apă, iar ajutorul poate veni de la Cocoș.

Caii vor beneficia de ajutor luna aceasta, în special în plan financiar. Se recomandă purtarea culorilor de metal.

Nativii Capră vor avea parte de o lună de câștiguri, se vor bucura de prosperitate și vor avea succes în planul afacerilor. Culorile favorabile sunt cele de pământ.

Similar, nativii Maimuță vor avea noroc la bani, se vor bucura de prosperitate, însă vor avea parte și de pedepse pe nedrept. Maimuța poate da ajutor nativului Șarpe, prietenul ei secret, iar culorile recomandate sunt cele de pământ.

Nativul Cocoș va avea parte de o lună benefică planului iubirii. Este posibil să se bucure de noi activități în compania persoanei iubite sau, în cazul celor care sunt singuri, este posibil să întâlnească pe cineva. Nicoleta Ghiriș le-a recomandat participarea la cursuri în perioada aceasta. Pot iniția afaceri profitabile și vor avea noroc la bani. Culorile de apă le vor fi benefice luna aceasta.

Nativilor Câine li se recomandă precauție în ceea ce privește posibilele certuri și procese de care vor avea parte luna aceasta. Vor face cheltuieli neprevăzute, însă pot risipi energiile negative cu ajutorul culorilor de apă sau apelând la nativii Cal.

Mistreții vor avea parte de mici certuri sau dispute din care ar trebui să se retragă cu diplomație, pentru că altfel vor avea mult de pierdut. Pot purta culori de apă, în special dacă au o întâlnire importantă în care negociază anumite contracte și pot primi ajutor de la nativii Capră.

Ce se va întâmpla la nivel național și global în perioada aceasta?

Zona de nord a țării s-ar putea confrunta cu mici pierderi sau evenimente neplăcute, de aceea trebuie să existe o precauție sporită. În zona de nord-est a țării și chiar a lumii pot apărea conflicte sau violențe. Zona de est a lumii s-ar putea confrunta cu o multiplicare a energiei îmbolnăvirilor.

Cum ar trebui să ne alegem numărul de înmatriculare al mașinii astfel încât să evităm accidentele?

Foarte multe persoane își aleg numărul de înmatriculare de la mașină astfel încât să includă cifra 8, cifră asociată cu prosperitatea și cu norocul la bani, însă neglijează faptul că întreaga serie de pe plăcuța de înmatriculare influențează energia benefică sau nu pe care o poartă vehiculul.

Fiecărei litere din alfabet îi corespunde o cifră, astfel că este foarte important și județul în care este înmatriculată mașina, dar și cele 3 litere de la finalul numărului de înmatriculare. Trebuie adunate toate cifrele corespondente literelor din numărul de înmatriculare, dar și cifrele trecute pe acesta, iar rezultatul trebuie redus la o singură cifră. Totodată, poate fi adunată vibrația șoferului cu vibrația mașinii, iar rezultatul spune foarte multe despre cât de potrivită este o mașină sau dacă aceasta trebuie schimbată.

Vibrația 1 este încărcată de energii pozitive, însă o mașină cu această vibrație trebuie să fie condusă de un șofer energic. Această vibrație predispune la agitație, la viteză, deci deși există o energie pozitivă, trebuie sporită atenția astfel încât viteza să nu ducă la accidente.

Vibrația 2 este asociată cu mașinile ce necesită reparații în mod frecvent sau cu disputele din mașină. O astfel de mașină este potrivită unui șofer cu inițiativă.

Vibrația 3 a unei mașini indică faptul că acel autovehicul are nevoie de un șofer care este un bun cunoscător al detaliilor tehnice ce țin de mașină. O mașină cu vibrația 3 este potrivită și școlilor.

Vibrația 4 este de obicei asociată cu mașinile de serviciu, dar numărul 4 poate aduce și reparații destul de frecvente.

Mașinile cu vibrația 5 aduc noi aventuri și sunt protejate de Divinitate.

Vibrația 6 a mașinii este asociată cu îngrijirea și întreținerea acesteia, însă există și pericol de accidente.

Mașinile cu vibrația 7 sunt cele mai potrivite șoferilor care au experiență și care își pot menține calmul în trafic. Și aceste mașini sunt protejate de Divinitate și sunt ferite de accidente.

Vibrația 8 este asociată cu acele mașini care sunt modificate sau tunate, însă poate atrage și pierderi semnificative de bani sau chiar furturi.

Cei care au mașini cu vibrația 9 sunt cei care îi ajută mereu pe ceilalți șoferi, însă pe perioade îndelungate această vibrație aduce pierderi și prejudicii.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background