Nicoleta Ghiriș la Golden Hour cu Jessie: Previziunile zodiacului chinezesc pentru luna iulie

Postat de pe 13 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit care sunt previziunile zodiacului chinezesc pentru luna iulie, prezentând particularitățile fiecărei zodii în parte.

De pe data de 18 iunie începe perioada calului de foc, perioadă ce se încheie pe data de 17 iulie. Luna calului de foc aduce cu sine o energie a nesatisfacerii, a nemulțumirilor. Totodată, luna calului de foc ne va face să fim mai preocupați de imaginea noastră exterioară. Trebuie să ne ferim de excese, în special de cele alimentare. În mijlocul căminului trebuie să existe o energie a dragostei, dar trebuie să fim și perseverenți, eventual să începem noi cursuri, pentru că există o energie amplificată benefică ce poate aduce rezultate strălucite.

Previziuni pentru fiecare zodie în parte – Zodiacul Chinezesc (18 IUNIE – 17 IULIE)

Șobolanul a ajuns la o energie de multiplicare a evenimentelor, de aceea trebuie să fie atent la energiile zilnice. Atât zilele benefice, cât și zilele mai ghinioniste vor fi potențate de această energie lunară a multiplicării și de aceea este esențial pentru șobolan să urmărească și să-și noteze care sunt zilele lui bune și care sunt zilele mai puțin favorabile. Se recomandă folosirea culorilor de pământ, bej, maro, galben, sau a culorilor de apă, negru, albastru, violet, iar ajutorul luna aceasta poate veni de la nativul maimuță.

Luna aceasta, bivolul va fi afectat de o energie a pierderilor și a deposedărilor, vor apărea furturi sau certuri din cauza banilor. Nicoleta Ghiriș îi sfătuiește pe nativii bivol să facă acum cheltuielile pe care le-au tot amânat în trecut. Se recomandă utilizarea culorilor de apă, iar ajutorul poate veni de la nativii cocoș.

Tigrul are parte de o lună de aliat și va avea parte de ajutor neașteptat. Există, însă, și o energie a pierderilor și deposedărilor, motiv pentru care rămâne valabil sfatul astrologului Nicoleta Ghiriș ca tigrii să facă anumite cheltuieli pe care le-au tot amânat, cum ar fi un să-și ia un concediu. Culorile de apă le va potența norocul, iar ajutorul poate veni de la cai.

Din păcate, iepurele are parte de o energie a îmbolnăvirilor, însă este destul de slabă. Cu toate acestea, este recomandat ca nativii iepure să aibă grijă de sănătatea lor și să fie precauți. Se recomandă culorile de metal, auriu, argintiu, dar și lemnul. Sprijinul poate veni de la nativii capră.

Dragonul va fi afectat de o energie a certurilor foarte puternică. Dragonii trebuie să fie diplomați și să aibă grijă la cuvintele pe care le rostesc. Se recomandă purtarea culorilor de foc, roșu, portocaliu, cărămiziu, iar ajutorul poate veni de la nativii cocoș.

Șerpii au parte de o energie similară, a disputelor. Nicoleta Ghiriș vă recomandă să stați mai mult în defensivă și să evitați altercațiile inutile. Se recomandă purtarea culorilor de foc, iar ajutorul poate fi căutat la nativii cocoș.

Calul va avea parte de o energie multiplicată a câștigurilor, însă trebuie să aibă mare grijă la excese. Nu vor avea nevoie de ajutor de la nimeni, dar este recomandat să poarte culori de foc.

Capra va primi un ajutor neașteptat de la nativul cal și va avea parte de o energie a succesului. Se vor simți mai creativi, mai motivați, vor cerceta în detaliu fiecare aspect al vieții lor. Se recomandă purtarea culorilor de apă și a celor metalice.

Și nativii maimuță vor avea parte de o energie a succesului și vor reuși să ducă la bun sfârșit tot ce își propun. Vor avea parte de succes academic. Se recomandă tot culorile de apă și de metal.

Pentru nativii cocoș va exista un ajutor deosebit luna aceasta, vor avea noroc pe plan financiar. Se recomandă culorile de pământ.

Pentru nativii câine, care sunt aliații calului și sunt astfel avantajați de energia lunară, se preconizează o perioadă mai dificilă, cu o energie mai scăzută. Pot avea parte de mici insuccese sau chiar accidentări. Se recomandă folosirea metalelor și a lemnului.

Și mistrețul va avea parte de o energie scăzută și trebuie să fie și mai precauți, nefiind ajutați de energia lunară. Se recomandă metalul și lemnul, iar sprijinul poate veni de la nativii capră.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background