The Times confirmă parțial „conspirațiile” despre originea carcalacului

Postat de pe 12 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a adus în prim plan dezvăluirile incendiare făcute de The Times care confirmă cel puțin parțial că virusul Covid a fost făcut în laborator.

A fost întocmit un raport de peste 300 de pagini, ce are la bază documente oficiale și informații de la serviciile secrete americane și alte astfel de surse, care arată că se lucra cu 9 tipuri diferite de virus la institutul de cercetare din Wuhan. În termeni simpli, cercetătorii chinezi au prelevat probe de la liliecii infectați cu diverse coronavirusuri și le-au modificat genetic, le-au potențat, informație confirmată și de raportul The Times. Publicația merge mai departe și acuză cercetătorii că au creat în mod voit o reală armă biologică prin potențarea unui virus inițial inofensiv.

Institutul de virologie de la Wuhan lucra la proiectul EcoHealth Alliance care avea ca scop găsirea unui virus mortal și modificarea lui în așa fel încât să poată trece de la animal la om. Institutul din Wuhan a ascuns informații despre morțile animalelor infectate de EcoHealth Alliance și de guvernul american.

Există aici 2 variante: fie guvernul american chiar nu a știut cât de periculos și cât de mortal este virusul, fie americanii erau perfect conștienți și au devenit, practic, complici. Mai plauzibilă este cea de-a doua variantă, întrucât în proiect au fost implicați guvernul american, ONG-ul EcoHealth Alliance, guvernul chinez și armata chineză. În The Times se face aluzie și la ideea că se făceau aceste cercetări tocmai pentru a se crea un vaccin universal împotriva coronavirusurilor.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background