Nicoleta Ghiriș la Golden Hour cu Jessie: Previziuni pentru februarie și horoscopul iubirii 2023

Postat de pe 1 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ca să dăm startul lunii februarie așa cum se cuvine, în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș, astrologul Nicoleta Ghiriș, specializată în metafizică chineză și numerologie, a prezentat care va fi parcursul fiecărei zodii în parte în această nouă lună, dar și cum vor sta nativii din zodiacul chinezesc la capitolul „iubire” în anul 2023.

Luna februarie se află sub incidența tigrului de lemn, ceea ce înseamnă că pot apărea manifestații violente în stradă, proteste, tensiuni de intensitate moderată peste tot în lume. Este posibil să ne simțim mai justițiari și să vrem să ne expunem punctul de vedere. Astrologul Nicoleta Ghiriș a recomandat ca oamenii să fie totuși pașnici și diplomați pentru a evita conflictele. Totodată, luna februarie vine cu o predispoziție la dezechilibre emoționale și mentale. O veste bună, în schimb, este că luna este guvernată de o energie puternică de prosperitate, care poate fi potențată cu anumite culori: maro, bej, galben și roșu.

Previziuni pentru fiecare zodie în parte –  Zodiacul Chinezesc

În luna februarie, șobolanul va avea parte de toată dragostea din lume! Este o perioadă benefică pentru relațiile de cuplu și pot fi rezolvate anumite mici conflicte din trecut. Totodată, februarie le oferă nativilor șobolan șansa de a participa la noi cursuri și de a se dezvolta fie pe partea intelectuală, fie pe cea spirituală. Culorile recomandate sunt: verde, oliv, kaki.

Pe de altă parte, energia anului indică faptul că anumiți nativi din zodia șobolan se vor confrunta cu relații de scurtă durată. Deși luna februarie le zâmbește și le aduce noi oportunități de a-și întâlni jumătatea, șobolanii ar trebui să fie atenți la durabilitatea relațiilor în care se implică trup și suflet. Lunile benefice sunt mai, iunie, iulie și septembrie.

Bivolii se vor simți extenuați, energia lor fiind destul de diminuată. Pentru ei se recomandă analizele periodice și o grijă sporită la sănătate în general. Culorile de metal (alb, gri, auriu, argintiu) îi vor ajuta și vor fi sprijiniți de nativul cocoș. Bivolii vor avea parte de un noroc fabulos pe zona de relaționare. Lunile benefice vor fi februarie, octombrie și noiembrie.

Tigrul este predispus la îmbolnăviri și de aceea trebuie să fie foarte atent la sănătate, să meargă la doctor periodic și să nu ignore eventualele semne ce pot apărea. În ceea ce privește relațiile, tigrul va avea parte de suișuri și coborâșuri. Atenție la nevoile partenerului și posibilii noi parteneri ce pot apărea în cale. Lunile benefice sunt: februarie, octombrie și noiembrie.

Nativii iepure se vor bucura de ajutor divin și vor fi protejați luna aceasta. Pot purta culori de pământ pentru a-și potența energiile benefice. Au succesul de partea lor, așa că pot realiza acum proiecte pe care și le-au propus de mai mult timp. Atenție la alimentație, întrucât există riscul de toxiinfecții. În anul 2023, iepurii sunt predispuși la a avea mai multe relații, la flirturi. Se recomandă precauție, pentru că vor exista tentații la tot pasul. Lunile bune sunt septembrie și octombrie.  

Binomul dintre energia anuală și cea lunară îi va permite dragonului să scape ca prin urechile acului din bucluc! Există în cazul lor o energie puternică a pierderilor, însă din fericire au și mare noroc, putând deci să evite anumite situații neplăcute. Vor avea parte de ajutorul nativilor șobolan și este recomandat să poarte culori de apă. Din punctul de vedere al relațiilor, dragonii nu sunt foarte bine aspectați. Ei trebuie să nu se lase distrași de mărunțișuri și să se concentreze pe ce pot îmbunătăți în relațiile lor. Lunile benefice sunt februarie, octombrie și noiembrie.

Șarpele va trebui să stea cu ochii în patru și să aibă grijă la posibilele pierderi financiare sau la eventualele accidentări. Există șanse să fie pedepsiți pe nedrept, însă vor fi sprijiniți de cocoși. Se recomandă purtarea culorilor de apă. Șerpii stau foarte bine la capitolul dragoste! Vor fi în centrul atenției, însă se recomandă și o doză de precauție. Lunile benefice sunt februarie, octombrie și noiembrie.

Nativii cal vor fi influențați de o puternică energie de dispută. De aceea, ei trebuie să fie mai calmi și răbdători, să nu se hazardeze să intre în polemici, pentru că după vor regreta. Culorile de foc îi vor ajuta, iar sprijinul în cazul lor vine din partea nativilor cal. Pentru cai, relațiile vor fi la superlativ! Cei care doresc se vor putea căsători. Lunile benefice sunt martie, mai, iunie, noiembrie și decembrie.

Cei născuți sub semnul caprei vor avea parte de o lună nu tocmai prielnică. Relațiile se pot destrăma ușor și vor avea parte de un succes redus. Atenție la sănătate: pot apărea probleme cu urechile, otite frecvente sau alte manifestări de acest tip. Ajutorul va veni din partea nativilor iepure și se recomandă să aibă asupra lor culorile de metal. Nativilor capră li se recomandă să fie precauți în relații, să nu ceară exagerat de mult și să nu aibă așteptări de nerealizat. Lunile benefice sunt iulie, august și octombrie.

Într-o manieră similară, maimuța va trebui să aibă grijă la relații, întrucât și în cazul lor vor exista mici divergențe și o predispoziție la destrămare. Ajutorul va veni din partea nativilor șarpe. Zona iubirii se arată destul de problematică în cazul nativilor maimuță. Evitați disputele din cauza banilor! Lunile bune sunt iulie, august și octombrie.

Cocoșul va avea parte de o energie intensă de succes și de câștig. Este important pentru el să înțeleagă că luna aceasta va avea noroc în carieră și că își poate spori câștigurile purtând culori de metal. Și cocoșul va avea parte de un an benefic pe zona de relaționare și se va simți ocrotit de partener. Lunile lor avantajoase sunt aprilie, iunie și noiembrie.

Câinele va avea parte de multiplicarea unei energii, însă aceasta nu este foarte benefică. Pot apărea accidentări neprevăzute. Pentru a compensa pentru energiile negative care îi influențează, câinii ar trebui să facă mai multe fapte bune, să doneze și să fie mai altruiști în această lună și nu numai. Câinii vor putea închide anumite relații, dar se pot și căsători. Lunile bune sunt martie, mai și decembrie.

Și mistreții se vor afla într-o situație similară, cu energie negativă multiplicată ce le poate afecta viața de zi cu zi. Atenție la afecțiunile oculare! Mistrețul își va găsi jumătatea anul acesta. Lunile benefice sunt martie, mai și decembrie.

Cum va afecta anul 2023 sectorul dragostei

Astrologul Nicoleta Ghiriș a subliniat faptul că anul 2023 este un an al iubirii și al relaționărilor de toate tipurile. Cu toate acestea, trebuie să fim atenți la relațiile pasagere ce pot apărea în viața noastră și la micile semne de destrămare din relațiile de lungă durată pe care le avem deja. Totodată, este indicat să nu stricăm posibilele relații ce ne apar în cale cu anumite așteptări exagerate pe care le avem, ci ar fi bine să luăm lucrurile așa cum vin, să lăsăm timpul să ne arate noi căi și să fim mai deschiși. Multe dintre zodii vor avea parte de căsătorii sau de reaprinderea pasiunii de la începutul relației, altele vor simți nevoia să facă schimbări de look în viața lor și să iasă mai mult.

Compatibilitățile dintre zodii în astrologia chineză

Astrologia chineză este organizată în triunghiuri de alianță. Există triunghiul oamenilor de acțiune, care-i cuprinde pe șobolan, maimuță și dragon. Mai există și triunghiul intelectualilor, avându-i ca protagoniști pe șarpe, cocoș și bivol. Triunghiul justițiarilor îi are în prim plan pe tigru, cal și câine. Ultimul este triunghiul diplomaților, format din iepure, mistreț și oaie. Zodiacul chinezesc mai cuprinde și o serie de opoziții, după cum urmează: cal-șobolan, bivol-oaie, tigru-maimuță, iepure-cocoș, dragon-câine și șarpe-mistreț. Toate acestea au fost explicate pe larg de către Nicoleta Ghiriș în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie” de la Radio Gold FM.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background