Nicoleta Ghiriș la Golden Hour cu Jessie – Previziuni astrale pentru noiembrie 2022

Postat de pe 18 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul ediției de marți a emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, a fost invitată Nicoleta Ghiriș, astrolog, pentru a vorbi despre ce ne rezervă luna noiembrie a acestui an.

Se pare că luna noiembrie nu vine cu cele mai bune vești… Astrologul Nicoleta Ghiriș avertizează că luna aceasta trebuie să fim foarte precauți în ceea ce privește sănătatea și să ne păzim de posibile îmbolnăviri.

Luna noiembrie este luna mistrețului de metal, ceea ce înseamnă că poate aduce inspirație și idei de noi afaceri sau chiar noi parteneriate, dar totul vine la pachet cu un anumit nivel de stres care poate cauza complicații. Nicoleta Ghiriș recomandă ca în mijlocul biroului sau în camera în care stăm cel mai mult sau în care ne desfășurăm activitatea să existe metale. 

Luna noiembrie și impactul său asupra României

Nicoleta Ghiriș anunță că guvernanții noștri ar trebui ca luna aceasta să fie foarte atenți în relațiile diplomatice cu alte țări, să aibă grijă la negocierile pe care le întreprind și să opteze pentru soluții echilibrate. De pe 25 octombrie și până pe 24 noiembrie totul stă sub semnul energiei lunii noiembrie, la care se adaugă energia anuală ce poate aduce mici divergențe și dezechilibre.

Previziuni pentru fiecare zodie – ZODIACUL CHINEZESC

Șobolanul trebuie să aibă grijă la investiții! Poate avea parte de pierderi, deposedări și competiție. Nu este prea indicat să demareze noi proiecte în perioada ce urmează. Culorile pe care ar trebui să le adopte nativul șobolan sunt violetul și albastrul, iar ajutorul lor vine luna aceasta din partea dragonului și maimuței.

Bivolii trebuie să aibă grijă la accidentări! Luna aceasta aduce un pericol sporit de accidentare a membrelor pentru nativii bivol, de aceea ei nu trebuie să riște și să se aventureze în activități periculoase. De asemenea, bivolii pot pierde susținerea cuiva relativ apropiat luna aceasta. Culorile pe care trebuie să le adopte nativul bivol sunt cele metalice, alb sau gri, iar ajutorul va veni din partea nativilor șarpe.

Tigrul are șanse mari să aibă o lună favorabilă, datorită energiei lunare, întrucât ei sunt prieteni secreți cu mistrețul. Atenție, însă, la activitățile desfășurate care pot duce la un eșec sau la accidente. Atenție la condus! Culorile benefice sunt cele metalice. Nativii cal sunt cei care vor sări în ajutor în perioada următoare.

Iepurele are parte de o energie benefică de multiplicare! Totuși, ar trebui să aibă grijă la sănătate și să meargă periodic la analize. Culorile dominante sunt crem, bej, maro și galben, iar prietenul lor secret este nativul capră.

Dragonul poate înregistra câștiguri financiare considerabile! Luna noiembrie este o lună favorabilă în special pentru nativii dragon care activează în domeniul politic, dar nu numai. Culorile potrivite luna aceasta sunt albastru, negru și violet. Dragonii pot cere ajutor de la nativii maimuță.

Șarpele va avea parte de câștiguri care se pot risipi foarte ușor și va resimți o energie mai diminuată! Poate apărea oportunitatea îmbunătățirii unor parteneriate de afaceri. Nicoleta Ghiriș recomandă culorile de apă, albastru, negru și violet. Nativul cocoș este cel care îi va susține pe nativii șerpi.

Calul va avea parte de o lună extraordinar de benefică! Au parte de ajutor divin și de susținerea unor oameni de la care nici nu s-ar aștepta să primească ajutor. Se recomandă culorile metalice.

Oaia/Capra se va bucura de prosperitate și de iubire în luna noiembrie! Într-un scenariu similar se încadrează și maimuța, care va avea parte de belșug și prosperitate. Pentru ambele semne din zodiacul chinezesc sunt recomandate culorile crem, bej, maro sau galben.

Este o perioadă benefică studiului pentru nativii cocoș! Atenție, însă, la micile divergențe din relațiile amoroase. Culorile guvernate sunt verde, oliv, kaki.

Nativul câine se va confrunta cu o perioadă de creștere lentă sau chiar de stagnare! Pot surveni tot soiul de certuri cu diferite persoane din jur, fie ele superiori sau apropiați din familie. Evitați polemicile pe cât posibil!

Nativul mistreț este vedeta lunii! Cu toate acestea, se recomandă o atenție sporită pentru nativul mistreț pentru a nu cădea singur în capcana auto-pedepsirii. Aliatul său este nativul capră.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background