Nicoleta Ghiriș la Golden Hour cu Jessie: Previziuni astrale chinezești pentru luna octombrie 2023

Postat de pe 19 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit ce ne rezervă astrele în luna octombrie, de la tendințele generale ale acestei luni și până la previziuni personalizate pentru fiecare semn al zodiacului chinezesc.

Energia lunii octombrie își face simțită prezența încă de pe data de 15 septembrie și ne va influența până pe data de 14 octombrie. Am intrat, așadar, în luna Cocoșului de metal, o lună în care trebuie să avem mai multă grijă la cuvintele pe care le rostim, să fim mai atenți la sentimentele celor din jur și la puterea gândurilor și a cuvintelor noastre. Luna octombrie vine cu o energie centrală a succesului, iar pentru a beneficia din plin de această energie benefică, Nicoleta Ghiriș recomandă să poziționăm în centrul casei sau a biroului obiecte în culori de apă (negru, albastru) sau un dispozitiv ce funcționează cu apă. Este o lună bine aspectată și din punct de vedere politic. Pentru femei se întrezărește perspectiva unor relații bune

Previziuni pentru luna octombrie – Zodiacul Chinezesc

Nativul Șobolan va beneficia de o energie de ajutor în luna octombrie, dar și de noroc la bani. Cu toate acestea, pot apărea frustrări din cauza unor așteptări prea mari care nu se îndeplinesc. Nicoleta Ghiriș a recomandat folosirea culorilor de metal – alb, gri, auriu, argintiu, iar ajutorul poate veni de la nativul Bivol.

Bivolii se vor bucura de o energie a iubirii ce se revarsă asupra lor, dar vor avea succes și la învățătură și se vor bucura de reușite în acest plan. Bivolii vor beneficia de ajutor de la nativul Cocoș și li se va potența succesul dacă vor purta culori de lemn – verde, kaki, oliv.

Tigrii vor avea parte de susținerea profesorilor sau mentorilor lor. În luna octombrie se vor ocupa de aprofundarea unor noi cursuri, dar și de dezvoltarea unor noi parteneriate. Pentru ei sunt recomandate culorile de lemn.

Nativul Iepure va beneficia de o energie puternică de prosperitate. Se află în opoziție cu nativul Cocoș și de aceea Iepurii vor fi nevoiți să iasă din zona de confort și să accepte provocările nebănuite din luna aceasta. Vor fi protejați de culorile de foc – roșu, portocaliu, roz, cărămiziu.

Dragonii vor avea parte de mici neînțelegeri și dispute luna aceasta. Nicoleta Ghiriș îi sfătuiește pe nativii Dragon să țină cont de energiile zilnice pentru a face față mai ușor provocărilor de luna aceasta. Culorile benefice sunt cele de pământ – crem, bej, maro, galben, iar ajutorul poate veni din partea Șobolanilor.

Șerpii trebuie să aibă grijă luna aceasta, pentru că ar putea fi implicați în procese. Este indicat să fie mai atenți la cei din jur și să se poziționeze mai puțin ei în centrul atenției. În cazul lor, sprijinul va fi oferit de către nativii Cocoș și pot fi protejați de culorile de pământ.

Nativii Cal vor avea parte în luna octombrie de o energie a accidentărilor și, de aceea, trebuie să fie atenți la sănătatea lor, în special la membre, la piele și oase, eventual să investigheze apariția nodulilor pe corp. Totodată, se recomandă precauție la condus. Ajutorul le vine din partea Tigrilor, iar culorile benefice sunt cele de lemn.

Nativii Capră se vor bucura de câștiguri financiare, dar se vor lovi și de competiția neloială luna aceasta. E posibil să apară dispute din cauza banilor. Se recomandă purtarea culorilor de pământ și acceptarea sprijinului oferit de nativii Iepure.

Nativii Maimuță sunt afectați de o energie a deposedărilor în luna octombrie. Culorile de pământ îi vor proteja, iar ajutorul vine de la Șobolan.

Cocoșii sunt predispuși la dependențe și trebuie să se abțină cât pot de mult de la obiceiurile nocive care le-au acaparat viața. Riscă să se certe și vor avea parte de o perioadă de creștere lentă sau chiar stagnare. Se recomandă culorile de metal și apropierea de nativii Bivol.

Nativii Câine ar trebui să se concentreze luna aceasta pe investigațiile medicale, dar și să aibă grija la casă și la proprietățile lor. Se pot proteja prin intermediul culorilor de metal și pot cere ajutor de la Tigri.

Mistreții se regăsesc într-o situație similară: ar trebui să-și facă analize și să aibă grijă la bunurile personale.

Ce se va întâmpla în România și în lume în luna octombrie

Zona de nord-vest este predispusă la catastrofe, potrivit explicațiilor oferite de către astrologul Nicoleta Ghiriș. O energie a pierderilor și a accidentărilor este concentrată și în zona de sud și sud-vest a României și a lumii. Zona de vest va fi afectată și de posibile dispute sau chiar revolte.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background