Un nou spectacol în stagiunea acestui an la Teatrul Muzical Ambasadorii!

Postat de pe 19 septembrie 2023

Super-premiera  

„Bambi – Povestea pădurii”

la Teatrul Muzical Ambasadorii

Teatrul Muzical Ambasadorii anunță super-premiera acestui sezon:  „Bambi – Povestea pădurii”. Spectacolul va avea loc pe data de 15 octombrie 2023, de la ora 11:00, la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor din București.

Spectacolul „Bambi – Povestea pădurii” își propune să aducă în fața spectatorilor de toate vârstele o poveste emoționantă, plină de viață și de învățături, ce atinge teme deosebit de importante pentru dezvoltarea copiilor și a tinerilor, printre care inocența copilăriei, descoperirea și înțelegerea vieții, prietenia și spiritul de sacrificiu. Totodată, una dintre temele principale ale acestui proiect artistic este și de actualitate: invadarea naturii de către om și consecințele pentru prietenii noștri necuvântători.

Managerul Teatrului Muzical Ambasadorii, Mihai Ciprian Rogojan, ne-a declarat următoarele:

A venit toamna și odată cu ea aducem și noi în fața copiilor și tinerilor spectacolele atât de îndrăgite de ei! Pentru această stagiune am pregătit  multe surprize, prima dintre ele fiind premiera spectacolului <<Bambi – Povestea pădurii>>. Este o poveste care ne vorbește despre copilărie, despre prietenie, dar și despre consecințele pe care acțiunile noastre le au asupra mediului înconjurător și asupra animalelor. Spectacolul îi va aduce pe cei mici mai aproape de o lume magică, dar reală – lumea pădurii. Nu trebuie să ratați <<Bambi – Povestea pădurii>>!

Regia spectacolului este semnată de către Tony Adam Horațiu, un om cu multă deschidere spre copii și extrem de implicat în munca sa regizorală.

Într–o manieră ce împletește partitura dramatică cu muzica, dansul, elemente acrobatice și de multimedia, montarea este una dinamică, potrivită publicului de azi, atras de tehnologie și de tot ce este nou. Spectacolul propune o alternativă în abordarea textelor şi realizarea spectacolelor pentru copii, în care accentul este pus pe cunoaşterea de sine şi interacţiunea cu tot ce ne înconjoară”, a declarat Tony Adam Horațiu.

Muzica este semnată de Călin Ionce, coregrafia de Cezara Blioju, iar de scenografie s-a ocupat Elena Iorga.

          Bilete pentru toate reprezentațiile Teatrului Muzical Ambasadorii se găsesc la următorul link: bit.ly/tma_bilete. Vă așteptăm cu drag!


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background