Musk și Carlson sunt marionetele potentaților lumii. Rolul lor este să manipuleze opinia publică!

Postat de pe 20 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de semnificația jocului lui Elon Musk (împreună cu Tucker Carlson) ce bifează întâlniri/înțelegeri cu liderii lumii ce au relații proaste cu administrația Biden (Modi, Erdogan, Netanyahu, Orban, Vucic, ș.a.), explicând cine le provoacă și ce trebuie să pricepem despre acest joc la dublu al Deep State-ului american.

Facțiunea Soros se poziționează în apărarea lui Biden și în opoziție directă cu grupul care a creat un scut în fața exagerărilor din ultimii 3-4 ani și în fața înțelegerilor globale. Elon Musk, pe de o parte, s-a apropiat de lumea multipolară, ce va prelua puterea globală, și, pe de altă parte, miliardarul numărul 1 al lumii pare să accelereze tranziția către transumanism. Primul pas este începerea testării tehnologiilor Neuralink pe oameni, ceea ce facilitează pătrunderea Inteligenței Artificiale în creierul uman și va urma programarea și controlul acestuia.

Dincolo de lumea decrepită guvernată de Biden, Nuland și șleahta lor infernală, care au pornit războiul din Ucraina și doresc transformarea lui în mai multe războaie proxy, marii jucători resetează lumea. Deep State-ul american pregătește o nouă „gardă” ce-i are ca lideri pe Elon Musk și Tucker Carlson, marionetele simpatizate de populație, dar care ascund interesele lugubre ale elitelor mondiale. Tucker Carlson pozează în purtător de cuvânt al populației globale, înțelegând problemele și abordând curiozitățile sale, în timp ce Elon Musk este interfața și purtătorul de cuvânt al mediului de afaceri împovărat de crize.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background