Moderatoarea Radio Gold FM, Jessie Baneș a lansat o nouă melodie specială, cu un mesaj de suflet: „Fără mângâierea ta”

Postat de pe 14 iunie 2023

Astăzi, 14 iunie, Jessie Baneș a lansat o nouă piesă, cu titlul „Fără mângâierea ta”, o melodie specială cu un mesaj sensibil pe care artista a compus-o „așternându-și sufletul în versuri”. Încă din weekend Jessie Baneș și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că le pregătește o nouă surpriză muzicală ce urmează a fi lansată curând. Iată că a venit și ziua cea mare și „Fără mângâierea ta” a fost lansată pe canalul de Youtube al artistei!

Pe pagina sa de Facebook, talentata cântăreață le-a destăinuit fanilor ce a inspirat-o să compună această melodie aparte în care și-a așternut atât sufletul, cât și dragostea. Într-o lume dezbinată de războaie și de ura dintre semeni, Jessie Baneș încearcă să readucă iubirea sinceră în sufletele oamenilor, îndemnându-și fanii să „lase dragostea să le înflorească în suflete”. Iată mesajul artistei:

„Dragilor, mâine la ora 12:30 se lansează cel mai nou proiect 💜’Fără mângâierea ta’💜 pe canalul meu de Youtube. Una dintre cele mai sensibile piese pe care le-am compus până acum, fără doar și poate. Mi-am așternut sufletul în fiecare vers și rimă. Știu asta pentru că a fost una din piesele scrise de mine, în doar câteva ore.

O poveste de dragoste trăită în taina nopții, sub clar de lună, o iubire care arde încă inimile amândurora dar care nu mai poate fi împărtășită. Dragostea înseamnă doi oameni imperfecți care refuză să renunțe unul la celălalt. Din orgolii se pot încheia iubiri profunde, curate, care ar fi putut rezista dincolo de orice graniță.

Vreau să transmit un mesaj cu această nouă melodie: luptați pentru iubire, uitați de limite, iubiți cu toată ființa, fără constrângeri, pentru că viața înseamnă iubire și e mult mai frumos trăită în doi. Lăsați dragostea să vă înflorească în suflete!”

Piesa poate fi ascultată pe canalul de Youtube Jessie Baneș:

Jessie Baneș va concerta alături de Ovidiu Lipan Țăndărică în deschiderea spectacolului lui Chris Norman de la Cluj

În aprilie 2023 a lansat „Meninas Morenas”, o piesă cu care a furat startul verii, în colaborare cu marele toboșar al trupei Phoenix, Ovidiu Lipan Țăndărică, piesă care s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor în foarte scurt timp. Tot luna aceasta, mai exact pe data de 15 iunie, Jessie Baneș va concerta alături de Ovidiu Lipan Țăndărică în deschiderea spectacolului lui Chris Norman (Smokie), la BT Arena din Cluj-Napoca.

„E unul dintre cele mai importante și emoționante momente din cariera mea muzicală. Împreună cu Ovidiu Lipan Țăndărică vom deschide concertul marelui Chris Norman de la Cluj, de pe data de 15 iunie. Vă aștept să ne fiți alături cu sufletul, dacă fizic nu puteți ajunge la BT Arena să ne vedeți pe scenă. Acolo vom face și lansarea oficială a noii noastre piese, ‘Meninas Morenas’”, a spus Jessie Baneș.

Chris Norman (Smokie) va susține un concert de excepție la Cluj pe data de 15 iunie. Surpriza specială pe care organizatorii i-au pregătit-o publicului este apariția unor nume mari din muzica românească pe BT Arena. Paul Ciuci de la trupa Compact și Jessie Baneș împreună cu Ovidiu Lipan Ţăndărică vor susţine un concert extraordinar în deschiderea show-ului.

Jessie Baneș s-a născut pe 5 iulie 1996 în Oradea. Numele de „Jessie” a fost ales de către părinții ei, aceștia inspirându-se din melodia lui Joshua Kadisson cu același nume. S-a îndrăgostit iremediabil de muzică la vârsta de 5 ani, când mama ei a înscris-o la primele cursuri de canto. La doar 11 ani a debutat în lumea televiziunii cu prima ei emisiune pentru copii, „Lumea Copiilor” la Antena 1. Cea de-a doua emisiune tv pe care a moderat-o a fost la 14 ani, „Time Out cu Jessie Baneș”, în cadrul aceleiași televiziuni.

A urmat liceul C.N. Emanuil Gojdu, profilul matematică-informatică. În 2015 a participat la Vocea României, în echipa lui Marius Moga – poveste unică pentru că și tatăl ei participa în concurs, ajungând să se dueleze tată-fiică. În 2018 și 2022 a participat la concursul Eurovision unde a ajuns până în semifinale.

In 2020, după terminarea Facultății de Drept din Oradea, a ales să se mute în București pentru a continua cariera muzicală și jurnalistică. Din 8 noiembrie 2021 moderează emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, la Radio Gold FM, o emisiune în care își propune să promoveze artiști, dar și oameni de valoare ai țării. Din anul 2022 s-a alăturat emisiunii Acces Direct, unde este invitată permanentă, în calitate de jurnalistă.

Jessie se implică activ pe rețelele sale de socializare în problemele societății românești, unde postează videoclipuri în care își exprima opiniile în legătură cu cele mai importante evenimente care au loc în țară și în lume. Cu toate acestea, marea ei pasiune rămâne muzica. Iubește să compună muzică și să își exprime trăirile, gândurile și valorile prin versurile și linia melodică a pieselor sale. Este o adevărată patriotă, respectă și încearcă să prezerve spiritul tradițional pur românesc în tot ceea ce face. Așa au apărut și piesele compuse integral de ea: „Prietene Adevarate”, „Hai romane, sus paharul!”, dar și cea mai nouă melodie a sa, „Fără mângâierea ta”.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background