Liderii politici de tip Ciolacu ajută AUR din greșeală, au implementat greșit strategia globală

Postat de pe 31 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de spaima liderilor politici de AUR, manipulările și diversiunile folosite, unde vor duce acestea și cu ce consecințe.

Curentele suveraniste, naționaliste, anti-globaliste și anti-marxiste încep să câștige teren nu numai în România, ci în toată Europa, putând să creeze o opoziție care să se dovedească a fi superioară față de partidele tradiționale. Așadar, europenii se tem că tot sistemul lor corupt și toată birocrația lor vor fi răsturnate prin avântul pe care îl au partidele suveraniste. Alegerile de anul acesta vor fi foarte greu de fraudat, iar din acest motiv UE pregătește fel de fel de tertipuri prin care să-și ducă la îndeplinire planurile, folosindu-se în special de mijloacele electronice, ușor coruptibile.

Situația actuală din PSD și mai ales comportamentul premierului Marcel Ciolacu relevă faptul că membrii partidului și președintele lor au fost băgați în sperieți de ascensiunea incontrolabilă a AUR-ului și a lui George Simion, la pachet cu perspectiva pierderii poziției de fruntaș la alegerile europarlamentare a PSD-ului. Modul în care a acționat Ciolacu, solicitând informații despre Simion de la omologul său ucrainean și cel moldovean, deși astfel de date se găsesc chiar și pe Internet, arată că Ciolacu nu mai deține controlul asupra serviciilor din România (ce i-ar fi putut furniza astfel de date în mod discret), ci mai degrabă raportul e invers.

Prin toate strategiile pe care le elaborează Marcel Ciolacu tocmai din cauză că se teme de AUR și de Simion, premierul nu face decât să ajute partidul suveranist să crească, să-și facă o campanie puternică și să câștige și mai mult simpatia populației. Comasarea alegerilor avantajează AUR-ul, care nu are momentan o structură locală foarte bine consolidată. Mai mult decât atât, PNL-ul se chinuie acum să convingă PSD-ul să accepte extinderea zilelor de vot pentru europarlamentare pentru cetățenii din diaspora. Majoritatea celor din diaspora care merg la vot îmbrățișează curentul suveranist, deci și printr-o astfel de decizie ar fi avantajat tot AUR-ul. Executând greșit ordinele globale, guvernanții România au generat o strategie care a deviat și ar putea avea urmări grave în țară.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background