În ciuda dezvăluirilor incendiare ale lui Hersh, Joe Biden nu va fi nici anchetat, nici pedepsit!

Postat de pe 13 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul român stabilit la New York Grigore Culian a analizat efectul dezvăluirilor lui Seymour Hersh despre sabotarea Nord Stream, dar și acțiunile republicanilor din Congres, ce atacă administrația Biden pe două direcții, una a afacerilor necurate ale familiei președintelui, respectiv a blocării ajutorului militar pentru Ucraina.

Grigore Culian este de părere că raportul incendiar întocmit de renumitul jurnalist american Seymour Hersh este extrem de precis, prezentând date concrete și veridice la care nu are acces oricine; însă, întrucât problema dezvăluită ține de politica externă, jurnalistul consideră că se va pune batista pe țambal și nu se vor lua măsuri pentru ca Joe Biden, cel care a ordonat întreaga operațiune ținută secretă față de Congres, să fie pedepsit pentru fapta sa deosebit de gravă. Consecința directă a marelui sabotaj este subjugarea Europei prin punerea la pământ a motorului său economic, Germania.

„Subiectul este sensibil și America nu va pune pe tapet niciodată un subiect de politică externă în care sunt angrenate nu numai serviciile secrete, ci, în primul rând, CIA-ul. Este vorba despre o operațiune extrem de complexă, premeditată și foarte meticulos analizată înainte ca Joe Biden să dea ordinul execuției. Nu cred că va exista cineva care să se aplece asupra unui act de sabotaj îndreptat împotriva dușmanului numărul 1 al Americii”, a declarat Grigore Culian. Este mai probabil scenariul în care, peste ani, se vor desecretiza anumite documente care să confirme ceea ce analistul Seymour Hersh a dezvăluit în raportul său.

Este Joe Biden cu adevărat anchetat?

Dacă nu era suficient de grav că a orchestrat o operațiune extrem de complexă de distrugere a Nord Stream, se pare că Joe Biden, corupt până în măduva oaselor, urmează a fi anchetat la sânge de un grup de republicani ce și-au propus să scoată adevărul la iveală despre cel mai corupt președinte al Americii din toate timpurile. Republicanii consideră că implicarea lui Biden în diverse afaceri corupte îl fac pe actualul președinte vulnerabil în fața șantajului.

Grigore Culian a explicat, însă, că grupul republicanilor nu are o putere atât de mare atâta timp cât este obstrucționat de justiție. Din poziția sa de șef de stat, Joe Biden, prin însăși esența sistemului republicii prezidențiale a SUA, are o influență incontestabilă asupra instituțiilor de forță. De aceea, atât comisia ce investighează documentele clasificate de la reședința președintelui american, cât și cea care și-a propus să investigheze afacerile murdare ale familiei Biden se împotmolesc din start, fiind blocate de forul justiției, controlat tot de Biden.  

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background