Ghilezan: Va candida la prezidențiale un om de afaceri român sprijinit de americani!

Postat de pe 7 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a lansat o nouă ipoteză în contextul lipsei de candidați cu potențial în România: se pare că președintele va fi din nou ales de Factorul Extern!

Emisiunea a debutat cu observațiile celor doi analiști politici pe marginea subiectului referitor la situația politică din România la momentul actual, dar și în următorii ani, ajungându-se la concluzia că „avem de-a face cu o hiperinflație de partide suveraniste”, după cum a precizat Marius Ghilezan.

Marius Ghilezan dezvăluie în exclusivitate că s-ar putea să fie aruncat în lupta electorală, chiar pe la mijlocul campaniei, un candidat nou, o personalitate cu nume răsunător în lumea IT-ului românesc. Acest candidat misterios va fi susținut de americani, după cum spune jurnalistul Marius Ghilezan. „Poporul român este un mare aspirant de noi tehnologii și de americanism”, de aceea România are șanse mari să devină, din nou, teritoriu-experiment pentru planurile (incluzând aici și digitalizarea sistemului bancar) marilor afaceriști de la nivel global.

Un studiu publicat astăzi de către Larics arată că în rândul românilor a scăzut drastic simpatia cetățenilor față de America și chiar față de UE. Majoritatea românilor sunt suveraniști, demonstrează Barometrul de Securitate. „De aceea, serviciile secrete românești și factorul extern au știut să căpușeze toate partidele acestea mici, suveraniste. Cu toate acestea, câștigătorul în 2024 va fi tot un exponent al suveranismului!”, declară Marius Ghilezan.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background