Ghilezan: Simion a dat mare lovitură în SUA, le-a stricat sorosiștilor planul de a-l face putinist.

Postat de pe 26 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a vorbit despre lovitura lui George Simion, ce-a reușit o vizită de succes la republicanii din SUA exact în perioada în care i se țesea etichetarea de „putinist”.

George Simion, președintele AUR, a participat în weekendul ce tocmai a trecut la „Conferința Partidului Republican”, unde a fost prezent și Donald Trump. Plecarea lui Simion la Washington a fost o reală lovitură în capul tuturor celor care-i pregăteau eticheta de „putinist”, începând cu Dorin Recean, Remus Pricopie, chiar Marcel Ciolacu și alții ce văd în Simion un mare pericol. „Într-o engleză bună, fluentă, George Simion a vorbit coerent, a avut predicat, a transmis mesaje foarte dure privind socialismul de la București, a vorbit despre cum în România conservatorismul prinde tot mai mult avânt”, a descris Marius Ghilezan discursul liderului AUR la Washington. „E un succes pentru un tânăr, în trei ani de zile, fără a face parte din niște familii mari politice, să ajungă la nivelul acesta”, a adăugat jurnalistul.

Presa controlată de PSD și PNL nu a scos niciun cuvânt despre vizita excepțională a lui George Simion la Washington, respectând întru totul ordinul de a nu mediatiza activitățile AUR-ului. George Simion a fost primit foarte bine de către americani, a stat în primul rând, deși participau la conferință peste 6.000 de oameni, a dat 8-9 interviuri presei, a discutat și s-a pozat cu congresmeni respectați. I-ar fi fost imposibil să ajungă în sânul republicanilor americani în lipsa unor recomandări solide, iar cel mai probabil „biletul său de intrare” a fost recomandarea din partea doctorului Robert Malone, care participase anterior la International Crisis Summit, eveniment organizat de AUR la București.

Prin această vizită, George Simion a reușit să le deturneze celor din PSD și PNL strategia de „putinizare” a AUR-ului și a lui personal. Totuși, George Simion și strategii săi trebuie să rămână vigilenți și să se lupte pentru a câștiga simpatia cetățenilor.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background