Neamțu: Republicanii din SUA militează anti-LGBT, pro creștinism și contra războiului din Ucraina

Postat de pe 26 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Mihai Neamțu a descris atmosfera din tabăra lui Trump, așa cum a sesizat-o cu ocazia prezenței la congresul republican CPAC.  

La CPAC au participat conservatori din toate colțurile lumii, transformând acest eveniment într-un adevărat summit internațional. O veste foarte bună pe care a adus-o Mihai Neamțu din SUA este că nu suntem singuri în această importantă bătălie pentru revenirea la normalitate. În România există mai multe voci care apără normalitatea și care încearcă să articuleze un discurs care se opune globalismului, fie că o fac de pe palierul naționalist, creștin-democrat sau cel conservator. Dacă la Davos am fost cu toții martori la discursul reprezentanților globalismului, la Washington s-a făcut o adunare împotriva presiunii anormalității care este inoculată în substratul societății.

Toate instituțiile naturale ale civilizației umane ar trebui să fie respectate de instituțiile transnaționale, de la OMS, până la ONU, UE și altele. UE nu are niciun interes să susțină familia tradițională, formată din bărbat, femeie și copiii lor, pentru că Ursula von der Leyen este direct interesată să importe populație din Africa, să o lase să pătrundă pe teritoriul UE, în mod fraudulos. Este momentul, în acest an electoral deosebit de important, în care peste 3 miliarde de cetățeni sunt chemați la urne, să fie dată jos de la putere gașca de birocrați care conduce lumea spre haos și care vrea să îngroape definitiv democrația.

Administrația republicană nu va accepta niciodată să existe o propagandă sau vreo formă de colonialism cultural din partea Americii liberale asupra țărilor care au un etos tradițional. În privința războiului, lumea a început să înțeleagă că ceea ce se întâmplă în Ucraina, cu toată tragedia pierderii de vieți omenești, cu infinita suferință a familiilor, nu poate fi rezolvat pe câmpul de luptă, fără intervenția SUA. Referitor la războiul din Gaza, există voci care pledează pentru o soluție umanitară, dar există și o poziție pro-Israel când vine vorba de însăși existența sa ca stat. În privința creștinismului, s-a evidențiat faptul că misiunea universalității trebuie recuperată, dar fără să fie anulată dimensiunea naționalității.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background