Ghilezan: Greva va continua ca să încurce rotația guvernamentală!

Postat de pe 22 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a vorbit despre greva profesorilor și negocierile coaliției pentru formarea Guvernului Ciolacu, demonstrând care sunt subteranele ce marchează cele două evenimente și la ce ne putem aștepta în zilele următoare.

Această grevă a profesorilor a picat la țanc, exact în momentul negocierilor coaliției pentru formarea noului guvern, cel mai probabil condus de Marcel Ciolacu, o coincidență deloc întâmplătoare din perspectiva analistului Cozmin Gușă. Iohannis este și mai tare vizat, căzând probabil drept țap ispășitor, având în vedere că și-a asumat de la începutul mandatului proiectul „România educată”, un proiect eșuat la fel cum a ajuns să fie și statul român în timpul mandatului său.

Revendicările profesorilor sunt absolut justificate, ei cerând un salariu de 4.000 de lei NET pentru un cadru didactic debutant și de 7.000 de lei pentru un profesor cu experiență. Părerea cetățenilor este că această situație este speculată politic, Klaus Iohannis dovedindu-se a fi indolent timp de 8 ani față de problemele profesorilor și învățătorilor și venind acum să se folosească de acest context în favoarea sa.

Jurnalistul Marius Ghilezan este de părere că greva se va ține, încurcând calculele guvernanților și planurile lor legate de rotativa guvernamentală. „Este o lovitură sindicală dată establishment-ului politic”, a spus Marius Ghilezan.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background