„Mișcarea Greva Nașterii”: Activiștii cer recompense de 50.000 de euro pentru familiile fără copii

Postat de pe 22 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal a informat, în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, că există o țară în Europa în care oamenii sunt încurajați să nu facă copii, pe principiul „suntem prea mulți și sufocăm planeta”.

Există o țară în Europa în care se propune ca persoanele care nu fac copii să primească 50.000 de euro. Decizia este inspirată de activiștii preocupați de efectele devastatoare ale schimbărilor climatice. Conform gândirii lor, scăderea ratei natalității și depopularea Planetei ar reprezenta soluția salvatoare pentru a reduce schimbările climatice. Așa a luat naștere „Mișcarea Greva Nașterii”.

Protectorii climatici consideră că un copil pune presiune suplimentară asupra climei și doar cine nu are copii contribuie cu adevărat la combaterea schimbărilor climatice. O activistă de 35 de ani din Germania povestea în instanță cum ea a recurs la sterilizare pentru a nu aduce copii pe lume. Activiștii cer o recompensă de 50.000 de euro pentru cuplurile fără copii. Seamănă cu strategia „te vaccinezi, primești mici și bere!”.

„Statul nu ar trebui să se bage! Activiștii aceștia care militează activ pentru depopulare ar trebui să treacă prin niște controale psihologice”, a afirmat revoltată Iosefina Pascal. Oamenii aceștia se gândesc inclusiv la „cât s-ar economisi cu o persoană nenăscută”, ceea ce ridică mari semne de întrebare cu privire la sănătatea lor mintală.  

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background