Ghilezan: Barna, Voiculescu și Falcă n-au ce căuta în Parlamentul European! Aurelian Popa, Terheș, Grapini și Motreanu sunt valoroși!

Postat de pe 8 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Marius Ghilezan a realizat un clasament personal al candidaților la europarlamentare de pe listele partidelor din România.

Din perspectiva jurnalistului Marius Ghilezan, pe primul loc în topul celor mai buni viitori europarlamentari ar fi Aurelian Popa, un om care a stat pe metereze încă din pandemie, luptând pentru drepturile și libertățile cetățenilor, a scos în afara legii planul de restricție impus de Arafat și a câștigat 95% dintre procesele împotriva statului român, muncind cel mai mult dintre toți candidații AUR la europarlamentare. Pe locul al doilea ca performanță se clasează Cristian Terheș, care a reușit să mențină stindardul suveranist sus și care a fost singurul europarlamentar care i-a cerut demisia Ursulei von der Leyen. Pe locul al treilea se clasează Dan Motreanu, care s-a luptat pentru fermierii români. Tot în topul europarlamentarilor valoroși este și Maria Grapini, care a preluat multe dintre semnalele de alarmă transmise de presă și a dezbătut problemele indicate de jurnaliști în Parlamentul European.

În topul celor mai nepotriviți candidați la europarlamentare se află USR-istul Dan Barna, pe primul loc, urmat de USR-istul Vlad Voiculescu și de PNL-istul Gheorghe Falcă.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background